Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

Αθήνα
Βολές κατά των υπουργείων Υγείας και Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την καθυστέρηση στη μεταφορά μονάδων του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Ιστορικού Κέντρου.
«Το περιβόητο σχέδιο του Υπουργικού Συμβουλίου για την αναβάθμιση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης των Αθηνών το περιμένω -σύμφωνα με υπόσχεση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη- από τον μήνα Απρίλιο. Έστω και με καθυστέρηση πέντε μηνών ελπίζω ότι η διαβεβαίωση του κ. Βούγια θα ισχύσει και το θέμα θα συζητηθεί στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά τις 15 Αυγούστου» σημειώνει ο κ. Κακλαμάνης.
Ο ίδιος αναφέρεται στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγους μήνες, αφήνοντας αιχμές για την απουσία -από εκείνη τη σύσκεψη- της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.
Σχετικά με τις τρεις μονάδες του ΟΚΑΝΑ, η μία έχει έχει ήδη μεταφερθεί σε χώρο του Νοσοκομείου Σωτηρία, μέσα στον οποίο είναι ήδη έτοιμες οι εγκαταστάσεις να δεχθούν και τη δεύτερη μονάδα.
Για την τρίτη, υπάρχει μελέτη μεταφοράς της σε χώρο παραπλήσιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών.
«Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αρνείται τη μεταφορά των μονάδων του ΟΚΑΝΑ, αυτή είναι η αλήθεια» τονίζει.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα