Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Αθήνα
Κατάκοποι, αλλά απολύτως ευχαριστημένοι από την παρουσία τους στην Αμερική επέστρεψαν χθες το μεσημέρι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στα κέρδη της ομάδας από τα δύο σπουδαία φιλικά που έδωσε, ενώ τόνισε ότι οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες, αλλά το «τριφύλλι» είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στην πίεση.
«Τα κέρδη νομίζω ότι είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που είναι στον ευρωπαϊκό χώρο δυνατές και τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις στο Champions League. Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο είναι αυτό, αλλά να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς».
Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στις υψηλές προσδοκίες της ομάδας για τη φετινή σεζόν, ενώ δεν έκρυψε ότι περίμενε ότι η παρουσία των «πρασίνων» απέναντι στις ομάδες του Μιλάνου θα ήταν τόσο καλή:
«Οι προσδοκίες πάντα στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλες. Πρέπει να έχεις στόχους και με αυτό τον τρόπο πρέπει να ζούμε με την πίεση. Όποιος είναι σε αυτό το κλαμπ πρέπει να είναι μαθημένος να ζει με την πίεση. Φυσικά και περιμέναμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Πάντα περιμένουμε. Στην ομάδα μας δεν έχει αλλάξει κάτι, έχουν προστεθεί δύο άτομα. Γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Δεν είναι κάτι που μπορεί να με εκπλήξει οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά. Το θετικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ?
Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στην Αμερική άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους οπαδούς της ομάδας, όμως οι διαμαρτυρίες για τη νέα διοίκηση δε φαίνεται να σταματούν.
Μετά τα πανό εναντίον της οικογένειας Βαρδινογιάννη στα “Βαρδινογιάννεια” και στη Γερμανία, σειρά είχε το Τορόντο και το Ντιτρόιτ, αλλά και η Κύπρος! Πανό που ζητούσαν την πώληση της ΠΑΕ και την επάνοδο του Νικόλα Πατέρα, αναρτήθηκαν από ομογενείς στην Αμερική, αλλά και από φιλάθλους του ΠΑΟ στην Κύπρο στη διάρκεια του φιλικού αγώνα μπάσκετ της εθνικής Ελλάδος. Σύμφωνα με το κλίμα που μεταφέρεται από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, οι διαμαρτυρίες αναμένεται να κορυφωθούν στο φιλικό των “πρασίνων” με τη Τζένοα στο ΟΑΚΑ στις 22 Αυγούστου


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα