Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ “ΨΑΧΝΕΙ” ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ

Τον διεθνή άγγλο τερματοφύλακα Ρόμπερτ Γκράχαμ Γουάϊτ παρουσίασε χθες το μεσημέρι στα τοπικά ΜΜΕ η διοικούσα επιτροπή χάντμπολ του Κύδωνα, ενώ η ομάδα “ψάχνει” ακόμη μια μεταγραφή για να ολοκληρώσει το ρόστερ της.
Η επίσημη παρουσίαση του Γουάιτ έγινε σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Σαμαριά” και κατά τη διάρκειά της, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Νότης Ψυλλάκης, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τονίζοντας ότι αναμένεται να βοηθήσει στο να παρουσιαστεί ο Κύδωνας πολύ πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα. Όπως τόνισε, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια με την αγγλική ομοσπονδία, αφού ο Γουάιτ υπολογίζεται για την ομάδα που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Λονδίνο, αλλά και στο να πειστεί ο παίκτης ότι η συνεργασία του με τον χανιώτικο Όμιλο θα ήταν προς όφελός του και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στη συμμετοχή με την εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα, ο κ. Ψυλλάκης ευχαρίστησε την οικογένεια Γουρδομιχάλη, η οποία βοήθησε στο να πειστεί η αγγλική ομοσπονδία να συναινέσει στη μεταγραφή, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί τιμή για τον Κύδωνα το γεγονός οτι εγγυήθηκαν για αυτόν καταξιωμένοι συμπατριώτες μας, όπως επίσης και τον Γιάννη Ντερμανάκη, για τη σημαντική βοήθειά του στην πολυήμερη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.
Από την πλευρά του, ο διεθνής άγγλος γκολκήπερ δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στα Χανιά, λέγοντας ότι έχει μείνει ενθουσιασμένος από την μέχρι τώρα αντιμετώπιση που έχει, αλλά και από τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες.
Στόχος του, είπε ο Γουάϊτ, είναι μετά από δυο χρόνια στην Α1 Δανίας και μισή σεζόν στην Α1 Αυστρίας, να πετύχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε ο Κύδωνας να έχει μια καλή παρουσία σε αυτό (ανέφερε μάλιστα ότι η ομάδα θα πάρει την 7η θέση), αλλά και να είναι ο ίδιος πάντα σε φόρμα, με δεδομένο ότι τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στην πατρίδα του.
Όσον αφορά την προετοιμασία, χθες βράδυ δεν έγινε τελικά -λόγω συναυλίας- προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και οι παίκτες (παλιοί, νέοι, καθώς και ένας υπό δοκιμήν) έκαναν βάρη και γυμναστική στο “Body and Soul”.
Όπως έχουμε γράψει, στα Χανιά βρίσκονται εδώ και τρεις ημέρες ο προπονητής Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς, ο νεοαποκτηθείς Τσαβδάρης και ο Φίλιτς και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις, με την απόκτηση ενός ακόμη ξένου παίκτη, ενώ αμέσως μετά θα γίνει και η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, με τον καθιερωμένο αγιασμό.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα