Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Φιλικό… εκτός προγράμματος έδωσε χθες ο Α.Ο. Χανιά στα “Τρία Πέντε Πηγάδια” της Νάουσας, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετομασίας του και σημείωσε νέα νίκη, επικρατώντας (σε αγώνα που κράτησε μια ώρα) με 2-0 του Ιωνικού.
Ο Βασαδάκης στο 29′ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ, μετά από άψογη συνεργασία πολλών παικτών και τελική πάσα του Αλή Ογλού, ενώ στο 43′ ο Τσιτλακίδης με κοντινό πλασέ (από σέντρα του Δρακάκη) σημείωσε το 2-0.
Η χανιώτικη ομάδα άφησε και πάλι πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ο Γιάννης Μαρκάκης (που χρησιμοποίησε διαφορετικά σχήματα σε κάθε ημίχρονο) ξεκούρασε κάποιους παίκτες και στο β’ τριαντάλεπτο έδωσε χρόνο συμμετοχής στον υπό δομική -αριστεροπόδαρο επιθετικό- μαροκινό Γιαχέμπ.
Αρχική ενδεκάδα: Μουντάκης, Ανυφαντάκης (λτ 15′ Ιασωνίδης), Μπουρμπάκης, Κουλάκης, Παπακαστρίτσιος, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Αλή Ογλού, Βασαδάκης, Δρακάκης.
Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Χωραφάκης, Ιασωνίδης, Κουλάκης, Παπακαστρίτσιος (40′ Σαρίδης), Μανωλεδάκης, Σεληνιωτάκης, Περράκης, Τσεσμελής, Γιαχέμπ, Τσιτλακίδης, Δρακάκης.
Σήμερα, ο ΑΟΧ θα δώσει το τελευταίο του φιλικό αντιμετωπίζοντας τον Πανθρακικό (ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Ντίνος Πάγκαλος) και υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει το ντεμπούτο του ο Τριχιάς, ενώ αργά την Πέμπτη η αποστολή θ’ αναχωρήσει από τη πόλη της Μακεδονίας, για να επιστρέψει στην έδρα της.
Το φιλικό με τον Ιωνικό πρακολούθησαν και τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο. Χανιά, Σταύρος Πάτερος και Σταύρος Μανωλεδάκης, οι οποίοι βρίσκονται από προχθές στη Νάουσα.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Σωτήρης Τσάτσος (με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία) δεν πήγε χθες στα “Τρία Πέντε Πηγάδια” και ζήτησε… παράταση ακόμη μια ημέρα, ενώ αν τελικά δεν προχωρήσει η μεταγραφή του, στον ΑΟΧ έχουν έτοιμη ενναλλακτική λύση. Τέλος, ο νεαρός Μενεξές (παίκτης του Λεβαδειακού -κόφτης) αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την άδεια που του δόθηκε και αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, θ’ αποκτηθεί.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Δυο προπονήσεις περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Πλατανιά, που συνεχίζουν (με τριπλή προπόνηση σήμερα) την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.
Σε αυτές πήραν κανονικά μέρος οι Τζανής, Μπελεβέτης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρούκας, ενώ και σήμερα θα ξεκουράσει το πόδι του Αργέντης.
Ο Μίκι Τσίρκοβιτς είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών του, που θα τους δει το Σάββατο να δίνουν (5.30μμ) το πρώτο φιλικό με την Ηλιούπολη (αφού τελικά δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες γι’ αγώνα, χθες, με τον Εθνικό Αστέρα). Σε αυτό αναμένεται να πάρει μέρος και ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που μετέχει στις προπονήσεις, ενώ ο Πλατανιάς “ψάχνει” ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα