Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΖΕΝΟΑ

Κανονικά θα διεξαχθεί το φιλικό του νταμπλούχου Παναθηναϊκού με την Τζένοα στις 22 Αυγούστου, καθώς τα έργα στο ΟΑΚΑ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε.
Ο Γιάννης Ζαβραδινός είχε συνάντηση χθες με τον υπεύθυνο Παναγιώτη Αλαμπάνο, που είναι ο εργοδηγός για την ανάθεση του ΟΑΚΑ και ο ίδιος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο χλοοτάπητας αναμένεται να τοποθετηθεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο και αν δεν υπήρχε η πενθήμερη απεργία των ιδιοκτητών των φορτηγών ήδη θα γινόταν το πρώτο κούρεμα στο γκαζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γίνει αποκατάσταση στο βάθος της υποδομής του αγωνιστικού χώρου, ενώ έφτασαν και οι ειδικοί σωλήνες από τις ΗΠΑ. Παράλληλα αποκαταστάθηκε η κλίση, ενώ στεγανοποιήθηκε και το φρεάτιο του ΟΑΚΑ.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έγινε ισοπέδωση και σάρωση του αγωνιστικού χώρου με ειδικό μηχάνημα με λέιζερ, προκειμένου να υπάρχει ακρίβεια.
Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν αισιοδοξία ότι το ματς της πρώτης αγωνιστικής με την Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ και το γήπεδο θα παραδοθεί μετά στα συνεργεία που είναι υπεύθυνα για την συναυλία του συγκροτήματος των U2.
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τη Τζένοα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να? τοποθετηθούν για τα διοικητικά, καθώς εκφράζεται μεγάλη δυσφορία από μέρους τους τόσο για την επάνοδο του Τζίγγερ στην “πρώτη γραμμή” και για την τοποθέτση του Νίκου Κωνσταντόπουλου στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, όσο και για τη “συστράτευση” της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τη νέα διοίκηση.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Όσο ο Παναθηναϊκός δεν κλείνει παίκτη για τη γραμμή κρούσης, η ονοματολογία καλά κρατεί! Στο «τριφύλλι» μεταξύ άλλων φέρεται να προτάθηκε ο διεθνής Αμερικανός, Γιόζι Άλτιντορ, ο οποίο παραχωρείται δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, αλλά, όπως και ο Τζον Ουτάκα, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων, κυρίως από την Τουρκία, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας.
Ένα άλλο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του Πίτερ Οντεμβίγκι, ο οποίος, ναι μεν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, θέλει δε να φύγει από τη Ρωσία, οπότε και παραχωρείται με λιγότερα από 500.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις του υπολογίζονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αλλά η επιθυμία του να φύγει από την ομάδα σίγουρα θα τον κάνει περισσότερο… υποχωρητικό.
Ως άλλη μία λύση προτάθηκε και ο Ακίλε Εμανά της Μπέτις, ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο με την Μπέτις μέχρι το 2013, οπότε η μόνη λύση είναι να παραχωρηθεί ως δανεικός. Ο 28χρονος Καμερουνέζος, αγωνιζόμενος πέρυσι στη Segunda Division, είχε 28 συμμετοχές και 10 γκολ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα