Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΑΝΤΟΣ

Αθήνα
Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής εν όψει του φιλικού με τη Σερβία, που θα γίνει αύριο (21:30) στο Βελιγράδι.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κάλεσε για πρώτη φορά τους Στέργο Μαρίνο, Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ επανέφερε στην Εθνική μετά από περίπου δυόμισι χρόνια τον Παντελή Καφέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη γαλανόλευκη φανέλα τον Φεβρουάριο του 2008, σε τουρνουά στην Κύπρο.
Γ.Παπαδόπουλος: «Όνειρο ζωής»
Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για ένα όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και μου δίνει έτσι την ευκαιρία να συμβάλλω και εγώ στη νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του προπονητή».
Από την πλευρά του, ο Σάββας Γκέντσογλου της ΑΕΚ επισήμανε: «Εκτιμώ ότι κάθε ποδοσφαιριστής ελπίζει πως κάποια στιγμή στην καριέρα του θα κατορθώσει να κληθεί στην Εθνική ανδρών. Πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».
Κλήση και για
τον Μανιάτη
Ακόμη, ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είχε κληθεί τον περασμένο Μάρτιο για το φιλικό με τη Σενεγάλη, αλλά δεν αγωνίστηκε, τον Κώστα Μήτρογλου (μία συμμετοχή με την Εθνική ως αλλαγή, στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία), και τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος «κόπηκε» τελευταία στιγμή από την 23άδα του Μουντιάλ.
Σε σχέση με την αποστολή που πήγε στη Νότια Αφρική, ο Σάντος άφησε εκτός τους Χαλκιά, Μόρα, Σεϊταρίδη, Κατσουράνη, Τζιόλη, Πατσατζόγλου, Πρίττα, Καπετάνο και Χαριστέα.
Αναλυτικά η αποστολή, που θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής σε παραλιακό ξενοδοχείο, αποτελείται από τους: Σηφάκη, Τζόρβα, Κυργιάκο, Μαλεζά, Μανιάτη, Μαρίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφέ, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Γιάνννη Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Γκέκα, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.
Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει το πρωί (11:00) της Τρίτης συνέντευξη Τύπου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα