Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΕΝΤΟΝΙ? ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Το “χρυσό” 1-1 που απέσπασε ο ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας που επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή του «δικεφάλου» κατά την επιστροφή της από την Ολλανδία τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Περίπου 500 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για να υποδεχτούν τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους παίκτες του οι οποίοι πάτησαν ελληνικό έδαφος λίγο πριν τις 5:30 το πρωί.
Οι οπαδοί τραγούδησαν και φώναξαν συνθήματα υπέρ των παικτών και κατά του Άγιαξ, με τον… χρυσό σκόρερ, Βλάνταν Ίβιτς, να βρίσκεται όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο της γιορτής!
Ενθουσιασμένοι, οδήγησαν σχεδόν… σηκωτό τον Σέρβο στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στην Τούμπα με τους παίκτες, παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια, να απολαμβάνουν την αγάπη του κόσμου.
Με το 1-1 στις αποσκευές τους και την υποστήριξη των οπαδών τους, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αν και θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, εμφανίζονται αποφασισμένοι να αποζημιώσουν στη ρεβάνς της Τούμπας την Τετάρτη τους φιλάθλους της ομάδας που ζητούν την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League έχοντας κάθε δικαίωμα στο όνειρο.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΩ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ
Δυσάρεστα είναι τα νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Χαλκιά, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο Έλληνας πορτιέρο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε στη φάση του γκολ του Άγιαξ, στο μεσαίο δάχτυλο τού δεξιού χεριού και τη θέση του πήρε ο Κρέσιτς.
Στο ημίχρονο εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στο δάχτυλό του.
Έτσι, ο Χαλκιάς θα χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα χάσει και τους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες του «δικεφάλου» μέσα στον Αύγουστο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα