Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο γήπεδο των Καθιανών αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του ο νεοφώτιστος στο περιφερειακό πρωτάθλημα Πανακρωτηρικός. Παλιοί και νέοι παίκτες θα κάνουν την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μανώλη Πηγουνάκη, ενώ προηγουμένως θα του έχει δοθεί ο αθλητικός ρουχισμός.
* Καμμιά εξέλιξη δεν υπήρξε ούτε χθες στη Σπάθα και η πιθανότητα συμμετοχής της στο περιφερειακό ολοένα και μικραίνει. Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτή δεν θα είναι η μοναδική αποχώρηση, αφού στην άλλη άκρη του νησιού γίνονται διαβουλεύσεις (οι οποίες έχουν προχωρήσει αρκετά) για τη συγχώνευση τριών ομάδων. Στην Ιεράπετρα λοιπόν, οι παράγοντες της Αναγέννησης, του ΟΦΙ και του ΑΣΙ είναι έτοιμοι να πουν το “ναι” στη μεταξύ τους συνεργασία, για τη δημιουργία μιας ισχυρής αντιπροσωπευτικής ομάδας. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και αν τελικά συμβεί αυτό, ο 10ος όμιλος θα είναι φέτος… λειψός.
ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΧ: Στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας βρίσκεται η αποστολη του Α.Ο. Χανιά, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πριν την αναχώρηση, επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα υπέγραψαν ο νεαρός αμυντικός Δημήτρης Παπακαστρίτσιος (φωτ. με τους κ. Βιριράκη, Τσαπάκη) που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή απο την Ιωνία 2000, ο επιθετικός Γιάννης Δρακάκης (πρώτος σκόρερ της Σπάθας στο περισυνό περιφερειακό) και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Στέλιος Χωραφάκης (αποκτήθηκε απο τον ΑΟΔΑ).
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΧ: Την Παρασκευή 13 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο κύπελλο της ΕΠΣΧ, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στις 18/8 και η έναρξη των αγώνων προγραμματίζεται για τις 28 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή (το παράβολο ορίστηκε στα 100 ευρώ) είναι υποχρεωτική για τα σωματεία του περιφερειακού και της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΧ.
ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟ: Ο Α.Ο. Αστέρας Μανωλιοπούλου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανωλιοπούλου διοργανώνουν Κρητική βραδυά αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου στο Μανωλιόπουλο, με τον Κρητικό καλλιτέχνη Νίκο Ζωιδάκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση (που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση των δυο συλλόγων) θα τιμηθούν ο Α.Ο. Χανιά για την κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΧ Πανακρωτηριακός για την άνοδο του στο περιφερειακό η πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΧ Παλαιόχωρα για την άνοδο της στην Α’ κατηγορία καθώς και η ομάδα του Α.Ο. Περιβολίων και οι παράγοντές της, για την εντιμότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα