Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της μεταγραφής του Τζενάρο Γκατούζο στον Ολυμπιακό, που αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησης των “ερυθρολεύκων”, για να πλαισιώσει τον Ντουντού στη μεσαία γραμμή.
Ο Ιταλός διεθνής μέσος, θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και ενδεχομένως τον ίδιο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις της Μίλαν, σχετικά με την ελευθερία του.
Ο 32χρονος βραχύσωμος ποδοσφαιριστής, δύσκολα θα βρει στους Ροσονέρι τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και για αυτό άλλωστε προτιμά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Κάτι που εν πολλοίς αποτελεί και επιθυμία της διοίκησης της Μίλαν, καθώς της κοστίζει περί τα 3,5 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.
Όπως και να έχει πάντως, το θέμα είναι η αποζημίωση που θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές να πάρει ο παίκτης, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία. Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως είναι πολύ δύσκολη, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιταλού είναι έτοιμη να μπει και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, προσφέροντας 9 εκ. ευρώ για τρία χρόνια στον παίκτη, τη στιγμή που η προσφορά του Ολυμπιακού είναι λίγο κάτω από τα 6.
Εν τω μεταξύ, την παραμονή του Τζενάρο Γκατούζο στη Μίλαν, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος των ροσονέρι, Αντριάνο Γκαλιάνι, με δηλώσεις του στα Ιταλικά ΜΜΕ.
«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του αλλά πιστεύω πως θα μείνει. Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια και δεν πιστεύω πως θα αποχωρήσει από τη Μίλαν», δήλωσε ο Γκαλιάνι σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκατούζο.
ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΤΙΣΤΑ
Αναφορικά με την περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα τώρα, δημοσιεύματα της Κυριακής τον έφερναν μια ανάσα από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες αργότερα όμως, βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησής του και τη Γαλατασαράι.
Τόσο ο Τύπος της Τουρκίας, όσο και τα BBC Sports, Goal.com αναφέρουν πως τα Λιοντάρια έχουν καταθέσει εξαιρετική πρόταση στον Βραζιλιάνο προκειμένου να τον πάρουν στην Κωνσταντινούπολη.
ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Τέλος, ο συνωστισμός που παρατηρείται στο ρόστερ και δη στη μεσαία γραμμή, οδηγεί τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ, στη σκέψη να δώσουν δανεικούς κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο λόγος για τους Σοϊλέδη, Βάντερσον σε πρώτη φάση και κάποιον (ίσως και τους δύο) εκ των Κατσικογιάννη, Φετφατζίδη, στη συνέχεια. Για τον Σοϊλέδη υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ενώ ο Βάντερσον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Δόξα Δράμας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα