Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αναστάτωση προκαλεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η υπόθεση του Βατοπεδίου. Λίγα 24ωρα μετά την απολογία τού Γιάννη Αγγέλου, ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας απορρίπτει τα όσα είπε ο συνεργάτης τού πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή δηλώνοντας, ότι ισχύουν απόλυτα όσα έχει καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Την εσωτερική ένταση πυροδότησε και η κόντρα Βουλγαράκη – Στυλιανίδη.
Με μια φράση πέντε λέξεων ο Πέτρος Δούκας απορρίπτει την κατάθεση του Γιάννη Αγγέλου στην ανακρίτρια, πως ο πρώην υφυπουργός δεν θυμάται καλά το χρόνο επικοινωνίας που είχαν και το περιεχόμενό της, σχετικά με αιτήματα της Μονής Βατοπεδίου.
«Ισχύουν απολύτως όσα έχω πει» δηλώνει ο κ. Δούκας στο Έθνος της Κυριακής.
Παράλληλα το νέο μήνυμα συνεργατών του Κώστα Καραμανλή, πως ο πρώην πρωθυπουργός θα λύσει τη σιωπή του όταν εκείνος κρίνει ότι πρέπει να μιλήσει με γνώμονα το εθνικό και δημόσιο συμφέρον και όχι επειδή κάποιοι αδημονούν, όπως αναφέρουν, για λόγους προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων.
Μιλώντας στη ΝΕΤ ο Σίμος Κεδίκογλου καταλογίζει ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό για την επιλογή των συνεργατών του.
«Χτυπάγαμε πολλοί καμπανάκια, αλλά πέφταμε πάνω στον Αγγέλου. Έχουμε ευθύνη για την επιλογή των συνεργατών μας » δήλωσε ο Σ. Κεδίκογλου.
 «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι για σοβαρά ζητήματα δεν ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός” τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος.
Ομαδικά πυρά
κατά Βουλγαράκη
Την ίδια ώρα, ομαδικά πυρά από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δέχεται ο Γιώργος Βουλγαράκης για την κίνησή του να ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες στην προανακριτική για το Βατοπέδι πρώην υπουργοί, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΝΔ.
Η Φωτεινή Πιπιλή μάλιστα, μίλησε για την επανεμφάνιση πολιτικών ζόμπι, που εξελίχθηκαν σε εξαπτέρυγα.
Αστειότητες για τη δημιουργία εντυπώσεων χαρακτήρισε το αίτημα του πρώην υπουργού ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Ακολούθησε η απάντηση του Γιώργου Βουλγαράκη που ζήτησε την αντικατάσταση του κ. Στυλιανίδη από την ειδική Επιτροπή της Βουλής.
«Είναι άηθες, αντισυναδελφικό και άκομψο συνάδελφοι, εν μέσω προσωπικής δίνης, να αποκαλούνται «ζόμπι»» σημείωσε από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ Κ. Αιβαλιώτης.
Η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι θα συνεχίσει τις συνεδριάσεις της την ερχόμενη Τρίτη με την εξέταση μαρτύρων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα