Μουσείο Τυπογραφείας

Ακόμη τρεις σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα του καράτε πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χανίων “Σ. Καγιαλές”.
Οι δυο από αυτές αφορούν τον αθλητή Παύλο Γρυλλάκη και την αθλήτρια Αιμιλία Τζαγκαράκη, οι οποίοι εδώ και λίγες ημέρες είναι πλέον κάτοχοι επίσημων διπλωμάτων των βαθμών αναγνώρισης τους στο 3ο DAN, αλλά και του επίσημου τίτλου SHIDOIN (δάσκαλος). Η άλλη αφορά τον προπονητή του Συλλόγου, Άγγελο Καραϊσκάκη, που έχει βαθμό αναγνώρισης στο 6ο DAN, αλλά και τον επίσημο τίτλο SHIHAN (μάστερ).
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “…οι διακρίσεις αυτές απεστάλησαν από την ανώτατη ιαπωνική αρχή ιαπωνικών πολεμικών τεχνών (DAI NIPPON BUTOKU KAI), που αναγνωρίζεται από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας και στην οποία προεδρεύει ο πρίγκιπας της Ιαπωνίας. Οι τρεις προαναφερόμενοι είχαν εξεταστεί στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο, στην ανώτατη τεχνική επιτροπή υψηλόβαθμων στελεχών της DAI NIPPON BUTOKU KAI, με αρχηγό εξεταστή τον αντιπρόεδρο της DNBK, TΕNSHI HAMADA -9- DAN HANSHI.”
Οι υπεύθυνοι του χανιώτικου συλλόγου σε σχετική τους ανακοίνωση τονίζουν: “Συγχαίρουμε τους δυο μαθητές, που κατάφεραν έπειτα από αρκετά χρόνια (14 και 19 αντίστοιχα) σκληρής και επίπονης προσπάθειας να πάρουν τους παραπάνω βαθμούς και τίτλους. Το γεγονός αυτό αποτελεί τιμή και υπερηφάνεια για όλους, γιατί πραγματικά το να φτάσει κάποιος μαθητής τόσο ψηλά και να διατηρεί ταυτόχρονα το ήθος, το σεβασμό και την πειθαρχία που απαιτεί η πολεμική τέχνη του καράτε, είναι πολύ δύσκολο. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον χώρο του καράτε και τους δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους αρωγοί στις προσπάθειες τους και τους καλωσορίζουμε στον επίσημο χώρο των δασκάλων.”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.