Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Τηρουμένων των αναλογιών, η παρουσία του ΑΟΧ στο χθεσινό πρώτο φιλικό που έδωσε στο Ηράκλειο κρίνεται ικανοποιητική και η ήττα από τον Εργοτέλη με 3-0 απόλυτα φυσιολογική, σ’ ένα παιχνίδι που για την χανιώτικη ομάδα αποτελούσε μια δυνατή προπόνηση.
Όμως χθες είχαμε και νέες υπογραφές συμβολαίων, τόσο στον ΑΟΧ, όσο και στον Πλατανιά, που συνεχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους. Αναλυτικότερα.
Α.Ο. ΧΑΝΙΑ
Με μόλις τέσσερις προπονήσεις “στα πόδια του”, ο ΑΟΧ στάθηκε καλά, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, στο χθεσινό φιλικό που έδωσε στο βοηθητικό του Παγκρήτιου Σταδίου με μια ομάδα που παίζει στη σούπερ λίγκα, τον Εργοτέλη, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι (που συμπληρώνουν σχεδόν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας) είχαν τον πλήρη έλεγχο και σημείωσαν ακόμη δυο γκολ, ενώ ήταν φανερή η κούραση των παικτών του ΑΟΧ, με τον Γιάννη Μαρκάκη να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους 18 που είχε στην αποστολή.
Το σκορ άνοιξε στο 41′ ο Λεάλ με πλασέ (μετά από σέντρα του Βερπακόφσκις), ο Χρυσοφάκης στο 62′ πέτυχε το 2-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80′ ο Φραγκουλάκης, μετά από πάσα του Μπουντιμίρ. Για τον ΑΟΧ οι καλύτερες ευκαιρίες χάθηκαν στο 2′, με τον Γωνιωτάκη ν’ αστοχεί ελάχιστα στο σουτ που επιχείρησε και στο 34′, όταν ο Τσεσμελής εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντωνόπουλος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
ΑΟΧ: Συροκάκης(30΄Χωραφάκης, 60′ Καλογεράκης), Παπακαστρίτσιος (46΄Σεληνιωτάκης), Κουλάκης, Τσεσμελής, Αλή Ογλού (46΄Δρακάκης), Ιασωνίδης, Μποχώνης, Τσιτλακίδης, Αντωνόπουλος, Μπουρμπάκης (46΄Μποτωνάκης), Γωνιωτάκης , ενώ έπαιξαν και οι Μανωλεδάκης, 70′ Βουρβαχάκης.
* Πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Ηράκλειο, από τα γραφεία του Ομίλου πέρασαν και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους οι Nίκος Τσεσμελής, Μιχάλης Περράκης, Χρήστος Μπουρμπάκης και Αντώνης Βασσαδάκης. Στον αντίποδα, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μιχάλη Αργυράκη.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Ο Κ. ΒΛΑΧΑΚΗΣ
Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε χθες ο Κώστας Βλαχάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε με ελευθέρας από τον Αρη Σούδας, ενώ πέρυσι έπαιζε με την Σπάθα, στο περιφερειακό. Σήμερα θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο του Μάλεμε, ενώ αύριο ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα δώσει το πρώτο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι από Δευτέρα θα κάνουν πλέον διπλές προπονήσεις. Τέλος, σήμερα αναμένεται να έρθει ο αργεντινός Χουάν Μουνάφο Όρτα.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών ανακοίνωσε τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα και αφορούν το “μέτωπο” των μεταγραφών. Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό δελτίο Τύπου, ανανέωσαν τη συνεργασίας του οι ποδοσφαιριστές: Νταγκουνάκης Χρήστος, Μιχάκης Ευτύχης, Σπυριδάκης Γιάννης, Πατεράκης Γιάννης, Λιουδάκης Γιάννης, Καλαϊτζάκης Δημήτρης, Αρχοντάκης Γιάννης, Γκούντελος Βαγγέλης, Τσιτσιριδάκης Μανώλης, Κοκοτσάκης Δημήτρης, Μπικουβαράκης Στέλιος, Περδικάκης Γιάννης και Βακαλουνάκης Νίκος. Ακόμη, αποκτήθηκαν οι: Νίκος Βασιλείου(μεσοεπιθετικός – 24 χρονών – από Πανακρωτηριακό), Κουνέτας Μαργαρίτης (αμυντικός -23 χρ. -από ΑΟΧ, πέρισυ έπαιζε στη Σπάθα), Δημούσης Βασίλης (επιθετικός – 23 χρ. – από Ίκαρο), Πλατώνης Θωμάς (μέσος – 24 χρ. – από Κρ.Αστέρα), Μαρινάκης Δημήτρης (αμυντικός – 17 χρ. – από Κρ. Αστέρα), Καράκης Γιώργος (αμυντικός – 33 χρ. – από Ίκαρο), Κοτζαμάνογλου Πέτρος (μέσος – 29 χρ. – από Πανακρωτηριακό), Τζεγιαννάκη Παναγιώτης (μέσος – 17 χρ. – από Ίκαρο).
Ακόμη, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη, εξετάζει τις περιπτώσεις και κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, με τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Την Δευτέρα 26η Ιουλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων θα γίνει (7.30μμ), η γενική συνέλευση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, με  θέματα:
1.Τροποποίηση-εναρμόνιση  άρθρων του καταστατικού του συνδέσμου μας, σύμφωνα  με τα όσα ορίζει η Ο.Π.Π.Ε.
2. Εφαρμογή κανονισμού προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, όχι μόνο για τυπικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, καθώς πρέπει άμεσα, να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε άρθρα του καταστατικού μας, αλλά και όλοι μαζί να στηρίξουμε την εφαρμογή του κανονισμού προπονητών της Ε.Π.Ο.
Σε ότι αφορά την τροποποίηση του καταστατικού, όπως ήδη ορίζει το άρθρο 25: «Η Γ.Σ. ευρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών αυτής, μη γενομένης δε απαρτίας συγκαλείται δευτέρα Γενική Συνέλευση ευρισκόμενη σε απαρτία με όσους από τα ταμειακά εντάξει μέλη παρευρίσκονται. Προς λήψη όμως απόφασης περί τροποποίησης του καταστατικού του σωματείου απαιτείται η παρουσία του 1/2 των ταμειακώς εντάξει μελών και πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων μελών.”   
* Το Δ.Σ. του Παγκρητίου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια, στον Β’ αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Γιώργο Μανωλακάκη, για τον θάνατο του πατέρα του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα