Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”

Αθήνα
Στα κόκκινα βάφτηκε χθες το απόγευμα το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, καθώς περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν λίγο μετά τις 7 μ.μ., το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άλμπερτ Ριέρα.
Ο Ισπανός έφτασε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, και η αναχώρησή του από τον χώρο του αεροδρομίου έγινε μετά δυσκολίας λόγω του μεγάλου αριθμού των οπαδών που είχαν περικυκλώσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
Ο Ριέρα αναμενόταν να μεταβεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα των “ερυθρόλευκων” με την αλβανική Μπέσα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Σήμερα ο Ριέρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα.
ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ
«Δώστε στον Βαγγέλη λίγο ούζο, να μας φέρει τον Γκατούζο» ήταν το πλέον ευφυές σύνθημα που ακούστηκε κατά την υποδοχή, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να στέλνουν μήνυμα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ότι έχει… ανοίξει η όρεξή τους.
Ο Ιταλός μέσος της Μίλας, Τζενάρο Γκατούζο, με δηλώσεις του σε ελληνικές αθλητικές εφημερίδες, εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. «Μεγάλωσα στην Καλάμπρια και επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως είναι ο καιρός και ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Η χώρα σας είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζεις και φυσικά για να παίζεις ποδόσφαιρο. Έχετε ήλιο, θάλασσα, όμορφες τοποθεσίες και αυτά είναι σημαντικά για κάθε άνθρωπο που θα έρθει να μείνει εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός χαφ.
Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν δυνατά την περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο από τη στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Ο Ιταλός μέσος ζητάει περίπου τα μισά χρήματα από αυτά που έπαιρνε στη Μίλαν. Το κασέ του 32χρονου άσου έφτανε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ από τους «ερυθρόλευκους» θέλει 1,7 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα