Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΝ ΜΟΛΟ ΑΛΜΥΡΙΔΑΣ

Την «ανάγκη επείγουσας παρέμβασης στον μόλο Αλμυρίδας για την αποφυγή ατυχημάτων» τονίζει ο αντινομάρχης Χανίων, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, σε επιστολή του προς το Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων, την Κτηματική Υπηρεσία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων με αφορμή σχόλιο των “Χ.Ν.”.
Στην επιστολή του προς τις προαναφερόμενες υπηρεσίες ο κ. Κουκιανάκης αναφέρει: “Με αφορμή το δημοσίευμα στα «Χανιώτικα νέα» της 19/7/2010 για σοβαρό ατύχημα σε κάτοικο της περιοχής από την αποκοπή τμήματος τσιμέντου από τον παλιό μόλο, που βρίσκεται στην παραλία Αλμυρίδας, σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:
Ο μόλος έχει φθαρεί από τα κύματα και έχει γίνει πολύ επικίνδυνος για την πρόκληση ατυχημάτων. Παρόμοια ατυχήματα έχουν γίνει και στο παρελθόν.
Είναι άμεσα αναγκαία η επισκευή – αποκατάσταση του μόλου και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή και άλλων ατυχημάτων, δεδομένου ότι είμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και υπάρχει στην περιοχή μεγάλος αριθμός επισκεπτών.
Επί πλέον η εικόνα αδιαφορίας και εγκατάλειψης που εμφανίζεται σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές του Νομού μας, δεν βοηθάει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην οποία βρισκόμαστε”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα