Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπογραφές συμβολαίων σε ΑΟΧ και Πλατανιά

Τρίτη ημέρα προετοιμασίας η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά και του Α.Ο. Χανιά, όμως και οι παράγοντες των δυο ομάδων βρίσκονται σε… κίνηση, αφού χθες “έπεσαν” υπογραφές σε συμβόλαια και από τις δυο πλευρές.
Όπως αναφέρεται στο site του ΑΟΧ “… άρχισε η διαδικασία υπογραφής συμβολαίων και απο τα γραφεία της ομάδας πέρασαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές, Μπαρί Αλί Ογλού, Θεόδωρος Ιασωνίδης, Βασίλης Γωνιωτάκης, Γιώργος Μουντάκης και Νίκος Μποχώνης. Όλοι έβαλαν υπογραφή στα νέα τους συμβόλαια και ανήκουν επισήμως πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο. Χανιά. Η διαδικασία υπογραφής συμβολαίων θα συνεχισθεί αύριο Πέμπτη”. Τέσσερις λοιπόν ανανεώσεις για τον ΑΟΧ και ακόμη μια επίσημη μεταγραφή (Μποχώνης), οι διοικούντες του οποίου στοχεύουν να έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της ομάδας πριν αυτή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Νάουσα. Μάλιστα χθες ήρθαν στα Χανιά και μετείχαν στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα στην Μον. Ελιά, οι Αντωνόπουλος, Τσιτλακίδης, οι οποίοι πρέπει να θεωρούνται παίκτες της.
Όμως και στον Πλατανιά είχαμε ανάλογες κινήσεις, αφού ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ευγένιου Κίτσα, που χθες το μεσημέρι υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ακόμη, ο Γιάννης Λιούρδης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μιας και χθες ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί της.
Όσον αφορά τον Κατσικοκέρη, ο άτυχος επιθετικός επισκέφθηκε χθες τον γιατρό του και σύμφωνα με την εκτίμησή του, σ’ ένα μήνα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
* Η ΕΠΟ έδωσε χθες στη δημοσιότητα την προκήρυξη του κυπέλλου Ελλάδος και οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 9/8, ενώ το παράβολο για τις ομάδες Γ? Εθνικής (Λίγκα 2), οι οποίες θ’ αγωνιστούν στην α’ φάση, ορίστηκε στα 1.500 ευρώ.
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΤΗ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΣ Γρανίτης Αγίας Μαρίνας, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Αναλυτικά η σύνθεσή του. Πρόεδρος: Γιώργος Σχοινοπλοκάκης, αντιπρόεδρος: Μιχάλης Λυτινάκης, ταμίας: Χρήστος Φάσαρης, α’ γραμματέας: Άρης Σοϊλεντάκης, β’ γραμματέας: Μάνθος Γιανναράκης, α’ γενικός αρχηγός: Wallace Malcom, β’ γενικός αρχηγός: Νίκος Μαραγκάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Γιάννης Μποτωνάκης, μέλη: Μανώλης Μαστοράκης, Δημήτρης Καστρινάκης, Μιχάλης Κρασουδάκης.

Δεν τα κατάφερε
ο Δ. Μιχαλέλης
στο παγκόσμιο στίβου

Δεν βρέθηκε κοντά στις φετινές καλές του επιδόσεις ο Δημήτρης Μιχαλέλης και αποκλείστηκε από τον τελικό του μήκους στο 13ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων-νεανίδων, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Μόνκτον του Καναδά.
Ο άλτης του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος είχε στο προκριματικό (Β’ γκρουπ) δυο άλματα στα 7.22μ και ένα στα 7.17μ, με αποτέλεσμα να καταταγεί στην 25η θέση, ενώ ο 12ος αθλητής που προκρίθηκε είχε επίδοση 7.47μ.
* Στην Κύπρο βρίσκεται η εθνική μας ομάδα παίδων-κορασίδων η οποία θα συμμετάσχει στην ετήσια διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος που διεξάγεται σήμερα και αύριο. Από του χανιώτικους συλλόγους, στην αποστολή μετέχουν οι Δημήτρης Κοντζεδάκης (400μ) – Α.Ο. Κύδων, Θόδωρος Κυτράκης (τριπλούν), Βαγγέλης Βόλτσης (ακόντιο), Μιχάλης Αναστασάκης (σφύρα) – ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ συνοδός προπονητής είναι και ο Κώστας Παπαμαρκάκης (“Ελ. Βενιζέλος”).

Νέα από το πόλο του ΝΟΧ

Σε καμπ προετοιμασίας της προεθνικής παίδων (ετη γεν. 1995 και νεότεροι) που αρχίζει μεθαύριο στον Αγ. Κοσμά, ο ομοσπονδιακός προπονητής Περικλής Δαμάσκος, κάλεσε τους αθλητές του ΝΟΧ, Γιώργο Φωκά, Μιχάλη Σαρτζετάκη, Αλέξανδρο Κουμή και Μάνθο Μαρνελάκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των αθλητών που έχουν κληθεί, βαρύνουν τα σωματεία τους.
– Ολοκληρώνεται σήμερα στο Ρέθυμνο το τουρνουά που διοργανώνει ο τοπικός Όμιλος για αθλητές γεννηθέντες το 1997 και νεώτερους, στο οποίο μετέχουν επίσης οι ΝΟΧ, Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη και η γαλλική Μαρσέιγ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα