Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Αθήνα
Να αναλάβει ο Παναθηναϊκός το κόστος που απαιτείται για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, ώστε να είναι έτοιμος στα τέλη Αυγούστου, πρότεινε ο πρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, στον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη, κατά τη χθεσινή συνάντησή τους, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού. Παράλληλα, στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και το θέμα της βίας στα γήπεδα.
“Η Πολιτεία θέλει συμπαραστάτη τον Παναθηναϊκό και ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε τη συμπαράστασή του”, τόνισε ο κ. Νικητιάδης, ενώ πρόσθεσε: “Συζητήσαμε το ζήτημα του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός προσφέρθηκε να αναλάβει το κόστος των εργασιών και μετά να δούμε τον τρόπο της εξόφλησης. Μέχρι αύριο θα έχουμε καταλήξει γιατί υπάρχουν αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα”. Ακόμη, ο κ. Νικητιάδης ανέφερε, πως συζήτησε με τον κ. Κωνσταντόπουλο το θέμα της καταπολέμησης της βίας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Με τον υφυπουργό είμαστε φίλοι από παλιά. Συζητήσαμε θέματα θεσμικού ενδιαφέροντος όπως της βίας και άλλα, στα οποία μπορούν να γίνουν θεσμικές παρεμβάσεις, καθώς και το τεχνικό πρόβλημα του ΟΑΚΑ. Προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε και φέτος όπως βοηθήσαμε και πέρυσι. Υπάρχουν ασφυκτικές προθεσμίες. Υπάρχει απόλυτη κατανόηση ώστε να λυθεί το θέμα. Εγκαίρως είχαμε επισημάνει το πρόβλημα. Υπήρξε κατανόηση και αμεσότητα”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα