Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Κορυφώνεται η αγωνία των φιλάθλων του Ολυμπιακού καθώς στον Πειραιά περιμένουν την απάντηση του Ισπανού Άλμπερτ Ριέρα μετά το “πράσινο φως”
που άναψε η Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του. Την ίδια ώρα αναπτερώνονται οι ελπίδες των “Ερυθρόλευκων” για τον Τζενάρο Γκατούζο.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση Ριέρα, ο οποίος σύμφωνα με τα αθηναϊκά ΜΜΕ, αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις.
Πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη, Ανχελ Καστέλ, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM”, τόνισε πως η Λίβερπουλ δεν έχει απαντήσει θετικά και επίσημα, επιβεβαιώνοντας όμως την προφορική συμφωνία. «Ο παίκτης δεν βρίσκεται τόσο κοντά στον Ολυμπιακό όσο θέλετε να τον παρουσιάσετε. Δεν έχουμε μπει σε διαπραγμάτευση με ποσά. Αρχικά πρέπει να πει το ναι η Λίβερπουλ με χαρτιά και όχι μόνο προφορικά όπως συμβαίνει τώρα», δήλωσε. «Αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανονισμένο ραντεβού με τον Ολυμπιακό ούτε στη Βαρκελώνη ούτε στην Αθήνα, ενώ εγώ δεν θα έρθω στη χώρα σας την Τρίτη λόγω υποχρεώσεων», συμπλήρωσε.

“ΨΗΝΕΤΑΙ” Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή που σχεδιάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Ιταλός μεσοαμυντικός αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου του Ολυμπιακού, λόγω του πάθους που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σε περίπτωση απόκτησης του 32χρονου, ο ίδιος ο Μαρινάκης θεωρεί ότι εκτός από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά, η είδηση της μεταγραφής θα προκαλέσει πάταγο εντός κι εκτός των συνόρων. Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Γκατούζο αναφέρει ότι εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στον Πειραιά και δίνει τροφή για νέα σχόλια.
Ωστόσο, για τη θέση του αμυντικού χαφ πρώτος στόχος φαίνεται να είναι ο 20χρονος άσος της Νανσί, Ενταγιέ, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις των Γάλλων κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα