Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων λειτουργεί το πρόγραμμα ολοήμερης δημιουργικής και αθλητικής δραστηριότητας, η α’ περίοδος του οποίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και σήμερα αρχίζει η β’, που θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου.
Ακολουθεί η τρίτη, η οποία είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 16/8-10/9 και με αυτήν θα “κλείσει” η φετινή σεζόν. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Στέλιος Σαραβελάκης, τον οποίο πλαισιώνουν πολλά άλλα άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, που αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση για μάθηση την οποία δείχνουν τα παιδιά, τα οποία έχουν ταυτόχρονα τη δυνατότητα και να διασκεδάσουν.
Τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γυμναστήρια, πισίνες) και εκτός από εκμάθηση κολύμβησης (που γίνεται και στην παραλία της Νέας Χώρας), ασχολούνται με ποδόσφαιρο – μπάσκετ – βόλεϊ – χάντμπολ (στις εγκαταστάσεις του 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου) πινγκ πονγκ – σκάκι – μουσική – ζωγραφική – μπαλέτο – χορό, αλλά και πολλά άλλα παιδαγωγικά παιχνίδια.
Ακόμη, στο τομέα της επιμόρφωσης παρακολουθούν μαθήματα κομπιούτερ (στη σχολή της Μ. Στάμου), ενώ τα επισκέπτονται εκπρόσωποι της ΔΕΔΙΣΑ, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των Ναυαγωσωστών και τους αναπτύσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την ανακύκλωση, τις πρώτες βοήθειες, την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, την κυκλοφοριακή αγωγή και άλλα. Στον ίδιο τομέα εντάσσονται οι επισκέψεις σε Μουσεία, αλλά και ο δανεισμός βιβλίων από την Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων.
Περισσότερες πληροφορίες για τη β’ περίοδο που αρχίζει σήμερα, αλλά και τη γ’ που θ’ ακολουθήσει, μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνώντας με τη γραμματεία του ΝΟΧ, στο τηλ. 28210 96078.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα