Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις Σέρρες το πανελλήνιο στίβου παίδων – κορασίδων
Στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών είναι το τελευταίο ραντεβού των διοργανώσεων για τα φετινά πανελλήνια πρωταθλήμα στίβου, αφού εκεί διεξάγονται το Σαββατοκύριακο οι αγώνες παίδων και κορασίδων.
Από τα Χανιά θα πάρουν μέρος και τα δυο σωματεία της πόλης μας (με συνολικά 24μελή αποστολή ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ ο Α.Ο. Κύδων θα εκπροσωπηθεί με 6 παίδες), έχοντας στόχο νέες διακρίσεις.

Ολοκληρώνεται αύριο η τεχν. κολύμβηση κατηγοριών
Με τ’ αγωνίσματα της 2ης ημέρας συνεχίζεται σήμερα στο Βόλο το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών, στο οποίο μετέχει και ο ΝΟΧ.
Η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο, με αγώνες τόσο το πρωί (από τις 9), όσο και το απόγευμα (από τις 6).

Γ.Σ. ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος
Προπονητών ποδοσφαίρου
Όπως αναφέρεται σε χθεσινό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου “… σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε στην συνεδρίαση της 7/7, την 26η Ιουλίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων θα γίνει η γενική συνέλευση του Συνδέσμου μας, με  θέματα:
1.Τροποποίηση-εναρμόνιση  άρθρων του καταστατικού του συνδέσμου μας, σύμφωνα  με τα όσα ορίζει η Ο.Π.Π.Ε.
2. Εφαρμογή κανονισμού προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, όχι μόνο για τυπικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, καθώς πρέπει άμεσα, να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε άρθρα του καταστατικού μας, αλλά και όλοι μαζί να στηρίξουμε την εφαρμογή του κανονισμού προπονητών της Ε.Π.Ο.. Σε ότι αφορά την τροποποίηση του καταστατικού, όπως ορίζει το άρθρο 25 του καταστατικού μας: «Η Γ.Σ. ευρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών αυτής, μη γενομένης δε απαρτίας συγκαλείται δευτέρα Γενική Συνέλευση ευρισκόμενη σε απαρτία με όσους από τα ταμειακά εντάξει μέλη παρευρίσκονται. Προς λήψη όμως απόφασης περί τροποποίησης του καταστατικού του σωματείου απαιτείται η παρουσία του 1/2 των ταμειακώς εντάξει μελών και πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων μελών.”   


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα