Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η ΚΑΝΔΥΛΑΚΗ

Με το αγώνα σκυταλοδρομίας (team relay) άρχισε χθες στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (μάουντεν μπάικ) και ο Τάλως/ΑΝΕΚ Lines (το μόνο χανιώτικο σωματείο που μετέχει) πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Πρώτος έτρεξε ο Γιάννης Καλλιβρετάκης (παίδας) και ακολούθησαν οι Χριστίνα Πρίντεζη (γυναίκα), Σταύρος Σταματάκης (έφηβος), Δ. Χαϊδεμενάκης (άνδρας – ο οποίος έκανε και τον 2ο καλύτερο χρόνο του αγώνα, μετά τον Παττέ), ενώ το χρυσό πήρε ο ΒΑΟ και το χάλκινο η Λάρισα.
Η τελευταία φετινή πανελλήνια διοργάνωση μεγάλων κατηγοριών ολοκληρώνεται σήμερα με τους αγώνες εφήβων-γυναικών (9-10.45πμ), παίδων-νεανίδων (11πμ-12.15μμ), κορασίδων (12.30-1.30μμ) και ανδρών (5-7.30μμ), με τον Τάλω (την αποστολή του οποίου συνοδεύει ο προπονητής, Κώστας Ορφανουδάκης) να μετέχει στις τέσσερις από αυτές.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΡΟΜΟΥ
Με την ατομική χρονομέτρηση εφήβων άρχισε χθες στην Άγκυρα της Τουρκίας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου και από ελληνικής πλευράς την καλύτερη παρουσία είχε ο Παναγιώτης Βλάχος, που κατατάχθηκε στην 11η θέση (είναι από τις κορυφαίες όλων των εποχών στην ελληνική ποδηλασία), με χρόνο 33′ 32”. Πρώτος ήταν ο ρώσος αθλητής, Υatsevich Kirill, με 32.08, ενώ ο Γιάννης Σπανόπουλος κατέλαβε την 28η θέση και ο αθλητής του Τάλω, Παναγιώτης Χατζάκης την 33η.
Υπενθυμίζουμε ότι με την ελληνική ομάδα θ’ αγωνιστεί ακόμη ένας ποδηλάτης του Τάλω, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (κατηγορία νέων), τόσο στην ατομική χρονομέτρηση, όσο και στην αντοχή (όπου θα τρέξει και ο Χατζάκης).
Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι μηχανικός της εθνικής μας είναι ο Μιχάλης Φαραντάκης.
ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Με στόχο το παγκόσμιο και στη συνέχεια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνεχίζεται η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πίστας ταχύτητας εφήβων-νεανίδων, η οποία διεξάγεται στο κλειστό ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.
Στις προπονήσεις (που άρχισαν στις 21 Ιουνίου στα Τρίκαλα και θα ολοκληρωθούν στις 6 Αυγούστου στην Αθήνα), παίρνει μέρος και η αθλήτρια του Τάλω, Ελευθερία Κανδυλάκη.
Μετέχουν ακόμη οι Πατάπη Δήμητρα (Π.Ο. Ροδήλιος), Κολάρας Παναγιώτης (Π.Ο. Τρίπολης), Παντελές Παρασκευάς (Π.Ο. Τρίπολης), Λιαρόπουλος Μιχάλης ( Π.Ο. Τρίπολης), Φαλιακάκης Γιάννης (Π.Ο.Η. Κάστρο), Τζήμας Θεόδωρος (Α.Σ. Πρωτέας) και Αγγελίδης Στέλιος (Α.Σ. Πρωτέας), ενώ η προετοιμασία γίνεται υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καρυπίδη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα