Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αθήνα
Την ήττα με 3-1 από την Πολωνία γνώρισε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κωφών, στον επαναληπτικό αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Το μοναδικό τέρμα της ελληνικής ομάδας πέτυχε ο Ανδρούτσος στο 87ο λεπτό. Οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νεκτάριος Σαβούρδος δήλωσε μετά τον αγώνα: “Ηταν ένα άδικο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε πιέσαμε τους Πολωνούς για την ισοφάριση, χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες και ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Οι Πολωνοί δεν ήταν καλύτεροι από εμάς, όμως, είχαν μεγαλύτερη θέληση, πίστη και αποφασιστικότητα στις κινήσεις τους, ενώ μετά το 1-0 και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα προσπάθησαν να κρατήσουν το συνολικό τους προβάδισμα. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και έτσι οι Πολωνοί πήραν την πρόκριση παίζοντας έξυπνα στις αντεπιθέσεις. Η προσπάθεια αυτή τελείωσε και τώρα μέσα στον επόμενο χρόνο θα επιχειρήσουμε να στήσουμε μία νέα Εθνική που θα διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2012 στην Τουρκία”.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΠΟΛΩΝΙΑ: Ορκος, Χόμα, Οζονγκ, Σβίγκοστ (80′ Ορζίκ), Ματουζάφσκι, Ζιτζέφσκι (75′ Μάντριτς), Φερντίνος, Πιελάχα, Τζόνικ (55′ Σμιγκάσεβιτς), Μιχάλοτζικ, Κοζίρα.
ΕΛΛΑΔΑ: Κώνστας, Νικολαϊδης, Μιχαλάρης (87′ Παπαδάκης), Γιαννόπουλος, Μπαλής, Λαυρεντίδης, Μάγκος, Πρίφτης (72′ Ραμαντάνης), Ανδρούτσος, Δημάκος, Καναβογιάννης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα