Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“ΠΑΓΩΜΑΡΑ” ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Λιάνα Κανέλλη διέψευσε πριν λίγες ημέρες τα σενάρια που την ήθελαν να αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο μεγαλομέτοχος όμως του Τριφυλλιού, φαίνεται ότι επιμένει? αριστερά, καθώς εκλεκτός του για την προεδρία των “πρασίνων”, είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Η ανακοίνωση προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι ένας άνθρωπος εκτός “ποδοσφαιρικής σκηνής”, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΠΑΕ, όταν μπέρδεψε δύο φορές τον Παναθηναϊκό με τον Συνασπισμό!
Δεδομένο πάντως θεωρείται ότι τον νέο πρόεδρο θα πλαισιώσει κάποιο άτομο που θα έχει επαφή με το ποδόσφαιρο, είτε ως γενικός αρχηγός είτε σε κάποιο άλλο πόστο, με τις πληροφορίες από την Αθήνα να χρίζουν “φαβορί” τον παλαίμαχο παίκτη Βασίλη Κωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το in.gr, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έφτασε για πρώτη φορά στα γραφεία του Παναθηναϊκού λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ. χθες το απόγευμα και ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος εκλέχθηκε με 15 υπέρ και 5 λευκά στην διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου που διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα. Ο 68χρονος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Προυσανίδη στο 20μελές Δ.Σ. του Τριφυλλιού και τον Γιάννη Βεκρή στην τετραμελή εκτελεστική επιτροπή.
ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά το Δ.Σ ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στην πρόκληση που τον περιμένει, στην αναδημιουργία του ποδοσφαίρου αλλά και στην κριτική που μπορεί να δεχθεί. Πάντως, δεν απέφυγε να χρησιμοποιήσει… ξύλινο λόγο, με τις δηλώσεις του να παραπέμπουν σε συζήτηση στην Βουλή. Mάλιστα, δύο φορές αντί να πει Παναθηναϊκός μπερδεύτηκε και είπε… Συνασπισμός!
«Να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, στο Δ.Σ. εξέφρασα τις απόψεις μου. Η επιλογή στο πρόσωπο μου είναι για εμένα δέσμευση ευθύνης και πρόκληση προσφοράς. Το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός αποτελούν σημαντικό τομέα της κοινωνίας. Σε μία στιγμή όπως η σημερινή που βιώνουμε όλοι και η εξυγίανση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου είναι σημαντικά. Εκλαμβάνω την πρόταση ως θέληση του Παναθηναϊκού να με χρίσει πρόεδρο ως μια απόφαση για αναδημιουργία του ποδοσφαίρου”, ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος.
“Με ενδιαφέρει η συλλογικότητα και η ενότητα” επισήμανε. “Κανένας δεν περισσεύει στον Παναθηναϊκό. Η ενότητα είναι απαραίτητη. Θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι οι επιτυχίες που είχε ο Παναθηναϊκός στο αθλητικό επίπεδο πρέπει να συνεχιστούν με σκληρή δουλειά. Είμαι στην διάθεση όλων, με καθημερινή συμβολή των απόψεων που θα δώσουν στον Παναθηναϊκό την δύναμη να κάνει την διαφορά σε όλα τα πεδία. Οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν και να χαίρονται μία τέτοια ομάδα”.
“Φάνηκε ότι προέρχομαι από την πολιτική γιατί πήγα να μιλήσω για το κόμμα που ήμουν αρχηγός δύο φορές. Είσαι ό,τι δηλώσεις λένε στην Ελλάδα. Δεν είναι σωστό. Είσαι ότι είσαι. Η πραγματικότητα μετράει. Είμαι φίλαθλος, με ενδιαφέρει ο αθλητισμός”, σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ενώ γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στο Δ.Σ. των «πρασίνων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα