Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σε βλάβη αποχετευτικού αγωγού της ΔΕΥΑΧ οφείλονται τα έργα που πραγματοποιούνται εδώ και μία εβδομάδα έξω από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς δημιουργώντας εκνευρισμό στους καταστηματάρχες της Αγοράς και στους διερχόμενους.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ κ. Μιχάλη Ντάλλα οι εργασίες αποκατάστασης που ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.
“Είχαμε μια καθίζηση στο δίκτυο αποχέτευσης που διέρχεται μπροστά από την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, το οποίο προσπαθήσαμε, για να μην επηρεασθεί η ομαλή λειτουργία των καταστημάτων της Αγοράς τις καθημερινές μέρες, να το αποκαταστήσουμε με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ το Σαββατοκύριακο.
Οι εργασίες άρχισαν το περασμένο Σάββατο με στόχο να μην δημιουργηθούν προβλήματα στους καταστηματάρχες εν μέσω της τουριστικής περιόδου και γι? αυτό τον λόγο η ΔΕΥΑΧ πλήρωσε επιπλέον για τις αργίες του Σαββατοκύριακου προσαύξηση 75% στα συνεργεία που εργάστηκαν για την γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς. Θεωρώ ότι τα έργα στον εξωτερικό χώρο της Αγοράς δεν επηρέασαν καθόλου την κίνηση στα καταστήματα που λειτουργούν εντός της Δημοτικής Αγοράς” επεσήμανε ο κ. Ντάλλας.
“Ήδη οι εργασίες τέλειωσαν και τα συνεργεία του Δήμου περνάνε τις πλάκες που καταστράφηκαν από τα μηχανήματα. Το έργο της αποκατάστασης των πλακών θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα αλλά λόγω της απεργίας θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα”, κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα