Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΖΛΑΤΚΟΦΣΚΙ

Τις επόμενες μέρες αναμενεται στα Χανιά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ζόραν Ζλατκόφσκι που γράφαμε προχθές για να συζητήσει το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ. Ο Σκοπιανός με βουλγαρικό διαβατήριο που έπαιζε στην Πιρίν μοιάζει πολύ καλή περίπτωση έχοντας σκοράρει και 7 φορές φέτος ενώ υπάρχουν άλλοι δύο κοινοτικοί παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση και οι οποίοι θα δοκιμαστούν μην έχοντας τόσο πλούσιο βιογραφικό. Φυσικά υπάρχουν και οι Τριχιάς, Ιορδανίδης από τον ελλαδικό χώρο. Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί καμία μεταγραφή αν και οι Μποχώνης, Δρακάκης, Μποτωνάκης και Ανυφαντάκης είναι κλεισμένοι. Από την άλλη και επίσημα πλέον έγινε γνωστό ότι στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία το βασικό μέρος της οποίας θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα όπου θα δωθούν και τα πρώτα φιλικά όπως με τον Πανθρακικό του Ντίνου Πάγκαλου. Η σχετική ανακοίνωση από το site της ομάδας:
“Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ επιστρέφουν στο γήπεδο. Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο ΕΣ Χανίων θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, που σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
*Εληξε το σήριαλ Καρύμπα – Επισκοπής:
Μία μεταγραφή που ήταν να γίνει από το περασμένο Ιανουάριο αλλά κόλλησε στους περιορισμούς που υπήρχαν στο περιφερειακό ολοκληρώθηκε χθες. Συγκεκριμένα ο 31χρονος μέσος Παναγιώτης Καρύμπας, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πλατανια (11 συμμετοχές φέτος), θα συνεχίσει την καριέρα του στην Επισκοπή όπου θα βρει ξανά τον Χρήστο Βασιλείου στον πάγκο και πιθανόν αρκετούς ακόμα …αγρινιώτες συμπαίκτες.
Ενώ μετά τους Εμρά, Λίτσκα και Ν. Θεοδωρακάτο η διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου δεν ανανέωσε την συνεργασία της και με τους Τάκη Μουλίτσα, Βαγγέλη Κασσέλα και Χάρη Δελήμπαση.
* Γενική Συνέλευση Απόλλωνα:
Από τον ΑΠΣ Απόλλων καλούνται τα μέλη του την Τετάρτη 7 Ιουλίου και ώρα 8μμ στα γραφεία του συλλόγου στον Αγ. Ιωάννη για Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
– Την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 5.30μμ θα διεξαχθεί ο καθιερωένος αγώνας της τωρινής ομάδας με τους Παλαίμαχους στο γήπεδο Σούδας
* Γενική Συνέλευση Διγενή:
Από τον ΑΟ Διγενή καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του σε γενική συνέλευση με θέμα εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου 21.00 στη λαϊκή βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουμάτων.
Σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική συνέλευση στις 10 Ιουλίου Σάββατο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα