Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Απών από τη χθεσινή προπόνηση της Αργεντινής ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της “αλμπισελέστε” είχε ένα ελαφρύ κρύωμα και περισσότερο για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να μην γυμναστεί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα βγήκε κανονικά στο γήπεδο για να λάβει μέρος στο πρόγραμμα, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιέγκο Μαραντόνα, προτίμησε να μην ρισκάρει και τον έστειλε στ΄ αποδυτήρια. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αργεντινής, Αντρες Βεντούρα, στα ΜΜΕ, ο 23χρονος παίκτης θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς του Σαββάτου στο “Γκριν Πόιντ” της Πρετόρια.
Σήμερα για την προημιτελική φάση θα παίξουν Ολλανδία-Βραζιλία (17:00) και Ουρουγουάη-Γκάνα (21:30).
Ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ επιστρέφει στην ενδεκάδα της Ολλανδίας για το ματς με τη Βραζιλία. Με τη «σελεσάο» δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ελάνο.
Για την Ουρουγουάη, ο Ντιέγκο Γκοντίν δεν υπολογίζεται καθώς είναι τραυματίας και στη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μαουρίτσιο Βικτορίνο.
Στο στρατόπεδο της Γκάνας, οι Τζόναθαν Μενσά και Αντρέ Αγιού δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Ουρουγουάη καθώς συμπλήρωσαν κάρτες. Τραυματίες είναι οι Τζον Μενσά, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Χανς Σαρπέι και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα