Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φορείς ότι το πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων για το 2010 σε άπορα άτομα της ΕΕ ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στο νομό μας, περιλαμβάνει μακαρόνια, ρύζι και τυρί φέτα.
Σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 40866/ 14-06-2010 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς υλοποίησης να υποβάλλουν στην υπηρεσία αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (σύμφωνα με την ΚΥΑ 40946/2005) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010.
Ως φορείς υλοποίησης ορίζονται: α. Φιλανθρωπικά ιδρύματα β. Ιερές Μητροπόλεις, γ. Σύλλογοι ΑΜΕΑ, δ. Κατασκηνώσεις φοιτητών – μαθητών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ε. Σύλλογοι αθίγγανων ή οποιασδήποτε άλλης συλλογικής δράσης, στ. Σύλλογοι παλλινοστούντων, ζ. Σύλλογοι πολυτέκνων, η. Μη κυβερνητικές οργανώσεις που υλοποιούν προγράμματα σίτισης και εν γένει φροντίδας ευπαθών ομάδων, θ. Δήμοι και Κοινότητες (για κατοίκους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών όπως προσδιορίζονται από την οδηγία 85/148 ΕΟΚ και για δημότες που επλήγησαν από θεομηνίες, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές κ.α., και λοιποί σύλλογοι.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη:
“Είμαστε στη διάθεση όλων των φορέων υλοποίησης για την παραλαβή των εντύπων και της ΚΥΑ 40946/2005 καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα