Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση Αδαμίδη - Μπιτσαξή

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας από το κράτος για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ο Πάνος Μπιτσαξής, στη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής του με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, υποσχέθηκε πως θα διευκολύνει στην πραγματοποίηση του έργου.
Ο Αδαμίδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο, τον γενικό γραμματέα, Δημήτρη Τόγελο και τον Γιάννη Βούρο, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με τον Πάνο Μπιτσαξή θέλοντας να εξασφαλίσει την βοήθεια της Πολιτείας στην προσπάθεια που θα κάνει η Ενωση για να κατασκευάσει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πληροφορίες λένε πως η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και πως ο γενικός γραμματέας παρουσιάστηκε θετικός να βοηθήσει την ΑΕΚ. Όπως ξεκαθάρισε πάντως ο Μπιτσαξής, η βοήθεια αυτή δεν θα είναι οικονομική, καθώς το κράτος δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει καμία ΠΑΕ για τη δημιουργία γηπέδου.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ από την πλευρά του τόνισε πως ο σύλλογος δεν ζητάει οικονομική βοήθεια, αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότη και ο Αδαμίδης είναι αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.
Οι ενέργειες της Ένωσης δεν σταματούν εδώ, αφού μέσα στις επόμενες 15 μέρες οι άνθρωποι της ομάδας θα επιδιώξουν συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, για να την παρουσιάσουν τα σχέδια που έχουν για την κατασκευή του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.