Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις παρατηρούνται στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς τέσσερις μικρομέτοχοι (Δαβάρης, Ζολώτας, Νίκας και Ξυλάς) προσπαθούν να γεφυρώσουν το “χάσμα” ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Αντρέα Βγενόπουλο, ώστε να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Σε χθεσινή τους ανακοίνωση, οι τέσσερις, ζητούσαν από Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον “Mr MIG”.
«Η επόμενη ημέρα φαίνεται δυστυχώς, πως δεν μας χωράει όλους ταυτόχρονα» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. «Αυτό που απομένει είναι μέσα από μια σύντομη, πολιτισμένη, καθαρή και δίκαιη για όλους διαδικασία να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό», επισήμαναν οι 4 μικρομέτοχοι της ΠΑΕ.
ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ
Μετά την επιστολή, κλείστηκε ραντεβού του Τζίγκερ με τους τέσσερις για σήμερα το απόγευμα, στο οποίο θα παραβρεθεί και ο Παύλος Γιαννακόπουλος αλλά και ο Αδαμάντιος Πολέμης.
ΚυρIαρχο ΘΕΜΑ
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τρία θέματα θα απασχολήσουν τη συζήτηση. Πρώτο και κύριο το θέμα του προέδρου και το ποιος θα καθίσει στον προεδρικό θώκο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να πείσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ώστε να αναλάβει καθήκοντα προέδρου.
Δεύτερο ζήτημα είναι η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 15 εκατομμύρια ευρώ και ποιοι εκ των μετόχων θα λάβουν μέρος, ενώ τρίτο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η επιστολή των τεσσάρων (Δάβαρη, Νίκα, Ζολώτα, Ξυλά) για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Στο κλίμα που μεταφέρεται από την Αθήνα, γίνεται λόγος για διάθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να πουλήσει το πακέτο μετοχών της, γεγονός που προϋποθέτει όμως να πιστεί και ο Τζίγκερ ότι αυτή η λύση είναι η καλύτερη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα