Μουσείο Τυπογραφείας

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Πλατανιάς

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 150 χιλιάδες ευρώ αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Πλατανιάς που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο Πλατανιά.
Για τη συγκέντρωση του ποσού και για την επίτευξη του στόχου, τη διαδικασία συμφωνήθηκε ν’ αναλάβει ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιώργος Τσαγκαράκης, ο οποίος στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ν’ αποστέλλει επιστολές προς τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο Πλατανιά αλλά και τις γειτονικές περιοχές και στους οποίους επί της ουσίας θ’ απευθυνθεί πρόσκληση να συνεισφέρουν στην προσπάθεια.
Κατά την κρίση των παραγόντων της ομάδας, ο Πλατανιάς έχει τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές να επιδιώξει σε μια πορεία καλύτερη της περσινής, αρκεί να τακτοποιηθεί το οικονομικό ζήτημα, το οποίο είναι και το μείζον. Ο προϋπολογισμός ορίστηκε στις 623 χιλιάδες ευρώ, μειωμένος δηλαδή σημαντικά σε σχέση με τον προηγούμενο, και σίγουρα για την κάλυψή του θα διαφανούν πολλά άμεσα κι αναλόγως της ανταπόκρισης που θα υπάρξει για την αύξηση του ΜΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Βαρουξάκης επεσήμανε ότι το υπάρχον δυναμικό του Δ.Σ. χρειάζεται βοήθεια και από άλλους οικονομικούς παράγοντες, να συμβάλλουν προς αυτή την πλευρά και να λύσουν έτσι τα χέρια όσων επωμίστηκαν το βάρος την χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Είναι γεγονός ότι στη Γ.Σ. τονίστηκε πολλές φορές ο σκόπελος που παρουσιάζει η τρέχουσα εποχή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, παρόλα αυτά, κατέστη σαφές ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από εδώ και στο εξής, συνολικά, να στηριχθεί η ομάδα τη νέα χρονιά και ν’ ανταποκριθεί έτσι στα έξοδα και τις υποχρεώσεις της.
Παρόντες στη συνέλευση που διήρκησε δύο σχεδόν ώρες, έδωσαν δύο εκ των τριών δημάρχων, οι δήμοι των οποίων βάσει του σχεδίου Καλλικράτη πρόκειται να ενταχθούν σε λίγο καιρό στον ενιαίο δήμο Πλατανιά και συγκεκριμένα ο δήμαρχος Κολυμβαρίου, Πολυχρόνης Πολυχρονίδης και ο δήμαρχος Μουσούρων, Ξενοφών Αρναντωνάκης. Ο μοναδικός που απουσίαζε αλλά δικαιολογημένα ήταν ο δήμαρχος Βουκολιών, Νίκος Μπομπολάκης ενώ στο κάλεσμα της ΠΑΕ ανταποκρίθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά, Στέλιος Νικηφοράκης. Όλοι στις τοποθετήσεις τους, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Τσαγκαράκης τάχτηκαν υπέρ της ουσιαστικής στήριξης της ομάδας και άφησαν να εννοηθεί ότι όποιο κι αν είναι το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα, ο Πλατανιάς θα έχει ως αρωγό στην προσπάθειά του, την επόμενη δημοτική αρχή του τόπου.
* Επέστρεψε ο Σταύρος Πάτερος στον ΑΟΧ
Στον ΑΟΧ δεν είχαμέ κάποια εξέλιξη. Ο Σταύρος Πάτερος επέστρεψε το Σάββατο από την Νότια Αφρική όπου είχε πάει για να συμπαρασταθεί στην εθνική μας και έτσι ίσως και σήμερα να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις των παικτών που απέκτησε η υπό σύσταση ΠΑΕ.
* Κρίσιμο συμβούλιο στην Σπάθα:
Ιδιαίτερα κρίσιμο αναμένεται το σημερινό συμβούλιο ( 8 μ.μ.) στην Σπάθα και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα και να μην μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο σημερινός πρόεδρος Στέλιος Παπαπάκης φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει ενώ δεν υπάρχει και χειροπιαστό ενδιαφέρον από αλλού παρά μόνο αόριστες υποσχέσεις όπως σημείωναν από το σωματείο του Κολυμπαρίου.
ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
UEFA-Α’ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε τη λειτουργία Σχολής προπονητών UEFA-Α’ (1η  φάση) στα Χανιά από τις 9 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2010. Πληροφορίες ΕΠΣ Χανίων: τηλ. 2821045106 / fax 2821045106 και στο σύνδεσμο μας.
 Aπαιτούμενα δικαιολογητικά για την κατηγορία UEFA Α΄
1. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Λυκείου τουλάχιστον
2. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας-αρτιμέλειας (σπό παθολόγο και ορθοπεδικό)
3. Δίπλωμα προπονητή UEFA Β΄ ή δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας παλαιό (επικυρωμένο αντίγραφο)
4. Βεβαίωση προϋπηρεσίας ότι διετέλεσε για έναν τουλάχιστον χρόνο προπονητής σε αναγνωρισμένο σωματείο Ε.Π.Ο. ή σε ακαδημίες αναγνωρισμένου σωματείου 5. Ποινικό Μητρώο γενικής χρήσης
6. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής περί μη δίωξης για βία στα γήπεδα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ
Με ανακοίνωση του το νέο Δ.Σ. της Δόξας Παχιανών ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο Ν. Βουρλάκη και τον προπονητή Γ. Λαμπαρδάκη για την προσφορά τους. Θυμίζουμε ότι οι δύο τους τις προηγούμενες μέρες εξέδωσαν αιχμηρές ανακοινώσεις και η απάντηση του σωματείου βοηθάει στο να διατηρηθεί ένα καλό κλίμα σε ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία. Τυχόν πόλεμος ανακοινώσεων δεν θα είχε κανένα κερδισμένο και μονάχα χαμένους… Η ανακοίνωση:
“Το νέο Δ.Σ. της Δοξας Παχιανών ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο Βουρλάκη Νίκο για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και γενικά στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Επίσης ευχαριστεί τον προπονητή κ. Γιαννη Λαμπαρδάκη για την αδιάκοπη προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο το οποίο δίδαξε στα παιδιά της Δόξας Παχιανών με ιδιαίτερο ζηλο και επιτυχία επί σειρά ετών. Γενιές παιδιών αναμεσά τους και τα περισσότερα μέλη του νέου Δ.Σ. γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά και από τους δύο. Η ” άποψή ” τους συνεπώς για το ποδόσφαιρο ήταν και θα είναι σεβαστή.. Η γνώμη τους πάντα καλοδεχούμενη και η πόρτα της ομάδας μας πάντα ανοιχτή…. 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.