Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων έγινε χθες στη Ν. Αφρική αφού η “πρωτάρα” Σλοβακία πέτυχε την παρθενική της νίκη με εκκωφαντικό τρόπο καθώς απέκλεισε με 3-2 την κάτοχο του τροπαίου Ιταλία σε ένα συναρπαστικόπαιχνίδι. Στο άλλο αγώνα στην Παραγουάη αρκούσε η λευκή ισοπαλία απέναντι στην Νέα Ζηλανδία για να πάρει την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο ενώ και η ομάδα της Ωκεανίας ολοκλήρωσε αήττητη το τουρνουά κάτι που μάλλον δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της. Τους αντιπάλους τους οι δύο ομάδες θα τους μάθαιναν το βράδυ από τα αποτελέσματα των συναντήσεων Δανία – Ιαπωνία, Καμερούν – Ολλανδία. Η Ολλανδία είχε εξασφαλίσει πρόκριση και κατά 90% την πρώτη θέση ενώ ο νικητής του πρώτου αγώνα θα ήταν 2ος με την ισοπαλία να ευνοεί την Ιαπωνία.
Σήμερα πέφτει η αυλαία και στους δύο τελευταίους ομίλους με τις συναντήσεις:
17:00 Β. Κορέα ? Ακτή Ελεφαντοστού
17:00 Πορτογαλία – Βραζιλία (7ος όμιλος)
21:30 Ελβετία – Ονδούρα
21:30 Χιλή – Ισπανία (8ος όμιλος)
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ PANINI
Στις φωτογραφίες τα 4 τελευταία παιδιά που κέρδισαν τις συλλογές μετά την κλήρωση για τον διαγωνισμό Μουντιάλ 2010 που διοργάνωσαν τα “Χανιώτικα Νέα” σε συνεργασία με την αντιπρόσωπο της Panini στην Ελλάδα “Πήγασος” ΑΕ. Διακρίνονται οι:
-Ρηγάκης Κωνσταντίνος (Σούδα)
-Δρικάκης Νίκος (προτζούνιορ Ακαδ. Νέας Κυδωνίας) πάνω και
-Νερατζάκης Θοδωρής (τζούνιορ ΠΣΝΧ)
-Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (τζούνιορ ΠΣΝΧ) κάτω
Θυμίζουμε ότι τις δύο άλλες συλλογές είχαν κερδίσει οι:
-Αργυρουδάκης Στέλιος (προπαίδες ΑΟΧ)
-Κίτσο Παύλος (προτζούνιορ Ιωνία 2000)
Πιστεύουμε ότι είναι μία πολύ αξιόλογη προσφορά και αξίζει αυτά τα παιδιά να κρατήσουν συμπληρωμένη την συλλογή στην βιβλιοθήκη τους.
Σκεφτείται ότι φέτος μία αθλητική εφημερίδα “Εξέδρα” σε συνεργασία με την Panini προσέφερε στους αναγνώστες της όλες τις συλλογές του Μουντιάλ από το 1970 που έχουν κυκλοφορήσει από την ιταλική εταιρεία. Φυσικά όχι με αυτοκόλλητα αλλά με φωτογραφίες των παικτών που περιλάμβανε η κάθε συλλογή. Και για τις δύο εβδομάδες που κράτησε η προσφορά η εφημερίδα αυτή ήταν πρώτη σε κυκλοφορία πανελλαδικά με 10.000 φύλλα διαφορά από τον δεύτερο την στιγμή που τις υπόλοιπες μέρες είναι 5η-6η με 10.000 φύλλα λιγότερα από την πρώτη!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα