Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανάμεσα σε τέσσερις επιθετικούς βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά για να επιλέξει εκείνον στον οποίο θα στηριχθεί στη Γ’ Εθνική. Οι επαφές έχουν προχωρήσει και μένει να κλείσει η συμφωνία.
Ο ένας είναι ο Ευγένιος Κίτσας, ο 28χρονος παίκτης της Χερσονήσου που φέτος έκανε καλή χρονιά με 10 γκολ και αποτελεί εδώ και δύο χρόνια στόχο των χανιωτών. Από την περίοδο 2007-08 που με 16 γκολ βοήθησε σημαντικά τον σύλλογο του Ηρακλείου να φτάσει τον τίτλο. Τον επόμενο χρόνο και ενώ ακούστηκαν “τρελά λεφτά” για την μετακίνηση προτίμησε τον …Μοχό όπου πέτυχε μονάχα 4 γκολ στον α’ γύρο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Χερσόνησο αφού ως γνωστών ο Μοχός με τα ανοίγματα που έκανε βρέθηκε να βαράει διάλυση και τελικά κατέληξε στο τοπικό. Αλλά και η Χερσόνησος δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Ετσι υπήρξε πάλι κρούση στον Κίτσα από τον ΑΟΧ εδώ και αρκετές μέρες χωρίς να απαντήσει. Εδώ οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες. Αλλες λένε ότι απάντησε θετικά έστω και με καθυστέρηση ενώ αντίθετα χθες στην εφημερίδα “Goal News” φαίνεται να κολλάει η υπόθεση και να παίρνει προτεραιότητα η λύση Γιώργου Τριχιά. Ενός πολύ έμπειρου επιθετικού που έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Πανελευσινιακό, Αθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Απόλλων Αθηνών, Μεσσηνιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Καλαμάτα, Μακεδονικό, Ρόδο και Παναχαϊκή. Πέρυσι ήταν 2ος σκόρερ στο νότιο όμιλο με την φανέλα της Ρόδου σημειώνοντας 18 γκολ και βοηθώντας την ομάδα της Δωδεκανήσου να φθάσει στα μπαράζ και στη συνέχεια -ελέω Καλαμαριάς- στην Β’ Εθνική. Το περασμένο καλοκαίρι έζησε την εμπειρία “Κούγια” όπου άντεξε μέχρι τον Δεκέμβρη (6 γκολ) και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ρόδο.
Οι άλλοι δύο επιθετικοί είναι κοινοτικοί που πληρούν τις νέες προϋποθέσεις που ζητάει η ΕΠΟ δηλαδή έως 25 ετών από Βουλγαρία και Πολωνία. Μάλλον λοιπόν ένας από τους 4 θα είναι η επιλογή των χανιωτών.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΕΑΚ XΑΝΙΩΝ: Από το ΕΑΚ Χανίων διευκρινίζεται ότι δεν ήταν κλιμάκιο της ΓΓΑ αυτό που επισκέφτηκε το Ε.Σ. Χανίων προχθές αλλά η Επιτροπή ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων Ν. Χανίων που αποτελείτο από αρμόδιους παράγοντες και τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας αρχής της ΕΠΟ κ. Γενεράλη που συνεδρίασε στο γραφείο του Εθνικού Σταδίου με σκοπό τον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οσον αφορά την κατασκευή της κερκίδας ήταν ιδέα και πρωτοβουλία του ΑΟΧ και όχι της ΓΓΑ. Το θέμα θα εξετασθεί από ειδικούς και θα ζητηθεί η σχετική έγκριση από την ΓΓΑ σε εύθετο χρόνο.
Αναγκαία η διευκρίνηση λοιπόν για το πρώτο σκέλος και τα άτομα που αποτελούσαν το κλιμάκιο. Οσο για το δεύτερο δεν γράφτηκε πουθενά ότι η πρόταση για την κερκίδα ήταν της ΓΓΑ αλλά αντίθετα σημαιώσαμε ότι ήταν πρωτοβουλία της Νομαρχίας με τον νομάρχη Χανίων να έχει εκλεγεί εδώ και λίγο καιρό πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της υπό σύστασης ΠΑΕ ΑΟΧ. Γράφαμε λοιπόν ότι:
“Στα μέλη του κλιμακίου τέθηκε υπόψη πρωτοβουλία της Νομαρχίας Χανίων για τη χρηματοδότηση κατασκευής προκατασκευασμένης κερκίδας 1000 θεατών στο ανατολικό τμήμα του σταδίου εφ  όσον δοθεί η σχετική άδεια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όπως προέκυψε από επί τόπου τηλεφωνική επικοινωνία με ανώτερο υπάλληλο της ΓΓΑ υπάρχει αυτή η δυνατότητα και οι διαδικασίες που ο νόμος προβλέπει, θα ξεκινήσουν άμεσα”
ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Χθες ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την εδώ και καιρό κλεισμένη μεταγραφή του Αργεντίνου Μαουρίτσιο Λούκας. Ο 23χρονος παίκτης που αγωνίζεται ως αριστερός μεσοαμυντικός αποτελεί πρόταση του συμπατριώτη του Πότσι που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους “ερυθρόλευκους”. Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 23χρονο αργεντινό Μαουρίτσιο Λούκας, η άφιξη του οποίου στα Χανιά αναμένεται για τις 15 Ιουλίου, έτσι ώστε να πάρει μέρος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας.
Την ίδια ημέρα θα καταφθάσει και ο Λίονελ Φαμπρίτσιο Πότσι, που μετά την περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στα μέσα της περασμένης χρονιάς, θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσει σοβαρά τον Πλατανιά στις υποχρεώσεις του στο επόμενο πρωτάθλημα”.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Πριν λίγες μέρες έγινε εκδήλωση στο γήπεδο Καθιανών για την λήξη της ποδοσφαιρικής σαιζόν των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Πανακρωτηριακού Α.Ο και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια Α.Ο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν αγώνες μεταξύ των τμημάτων υποδομής της ομάδας και μεταξύ των εν ενεργεία και των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ακρωτηρίου. Για την ιστορία έγιναν αγώνες μεταξύ των ομάδων:
-Το τμήμα υποδοχής μεταξύ τους το οποίο έληξε 4-3.
-Η ομάδα junior με την ομάδα προ-junior το οποίο έληξε 7-0.
-Η ομάδα των παίδων (β΄ ομάδα) με την ομάδα προπαίδων το οποίο έληξε 2-1.
-Η ομάδα εν ενεργεία ποδοσφαιριστών του Ακρωτηρίου με τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές το οποίο έληξε 3-2. Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή απόδοση των παλαιμάχων με κορυφαίο του πρώτου ημιχρόνου τον τερματοφύλακα τους Μπουράκη Γεώργιο.
Στην εκδήλωση έγινε και κλήρωση και τα δώρα με τους αντίστοιχους λαχνούς που κερδίζουν είναι: το Νο 1921 κερδίζει μία τηλεόραση 32 ιντσών, το Νο 0528 κερδίζει ένα ποδήλατο, τα Νο 2089 και 1701 κερδίζουν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το Νο 1894 κερδίζει μία καφετιέρα, το Νο 995κερδίζει ένα φορητό ράδιο-cd, το Νο 1882 κερδίζει ένα αντικολλητικό τηγάνι, τα Νο 0221 και 0562 κερδίζουν από ένα βιβλίο, το Νο 0241 κερδίζει πατάκια αυτοκινήτου, το Νο 1802 κερδίζει μια συσκευή βλεφαρίδων.
Από τον Πανακρωτηριακό ευχαριστούν:
Το Δήμο Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα το Δήμαρχο Κυνηγό Μιχαήλ και τον πρόεδρο του ΔΑΟ Ακρωτηρίου Παντζελιουδάκη Κυριάκο καθώς και τον προκάτοχό του Μακρυδάκη Εμμανουήλ για τις προσπάθειές τους ώστε να έρθουν οι αίθουσες των γραφείων της ομάδας, του ιατρείου, τουαλετών καθώς και της καντίνας του γηπέδου η οποία λειτούργησε και για πρώτη φορά.
Το super market Χαλκιαδάκης Κουνουπιδιανών για την προσφορά του ώστε να έχει επιτυχία η εκδήλωση.
Τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τους επιχειρηματίες του Ακρωτηρίου και της ευρύτερης περιοχής νομού Χανίων καθώς και τους γονείς των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών για την ηθική και οικονομική συμπαράστασή τους ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον ΑΟ Χανίων για την άνοδό του στη Γ? Εθνική, την Παλαιόχωρα και τον Αστέρα Μανολιόπουλου για την άνοδό τους στην Α? τοπική κατηγορία Χανίων καθώς και τις ομάδες Διαγόρα και Ιδομενέα 2008 για την άνοδό τους στη Β? τοπική κατηγορία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο, με υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους στις νέες κατηγορίες που ανέβηκαν.
ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ
Οπως έκανε γνωστό το Δ.Σ. του Αρη Βουκολιών προσέλαβε τον προπονητή Βασίλη Βασιλειάδη και του εύχεται καλή επιτυχία. Ο νέος προπονητής θα πραγματοποιήσει μέσα στην εβδομάδα συνάντηση γνωριμίας με τους παίκτες. Εξάλλου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή η σημερινή ομάδα του Αρη επικράτησε με 5-3 των παλαιμάχων του συλλόγου.
Τέλος γίνονται προσπάθειες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο των Βουκολιών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα