Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μπορεί ο δήμαρχος Πλατανιά Γ. Τσαγκαράκης να εμφανιζόταν καθησυχαστικός για το γήπεδο του Μάλεμε (φωτ.) και να διαβεβαίωνε ότι τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν ώστε η ομάδα να μπορέσει να αγωνισθεί από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εκεί, όμως κάθε άλλο παρά δικαιολογείται η αισιοδοξία αυτή μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής απέρριψε τον φάκελο που παρουσίασε ο Δήμος Πλατανιά για το γήπεδο του Μάλεμε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η άδεια για χρήση του.
Ετσι οι “ερυθρόλευκοι” κάθονται σε “αναμμένα κάρβουνα” και περιμένουν τον υπεύθυνο έργων της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής και προϊστάμενο της ΕΠΟ για την έγκριση γηπέδων και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες Λευτέρη Γενεράλη που θα βρίσκεται μεθαύριο Τετάρτη στα Χανιά για να κινηθούν ανάλογα. Πολύ πιθανόν μάλιστα να προχωρήσουν σε μία καυστική ανακοίνωση καθώς τα προβλήματα με το συγκεκριμένο γήπεδο χρονίζουν και δημιουργούν ένα “γιοφύρι της Αρτας” την ίδια περίοδο που ο Πλατανιάς για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίζεται σε τόσο υψηλή εθνική κατηγορία.
Μετά από αυτό το θέμα του γηπέδου παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες της ΠΑΕ ενώ για τα μεταγραφικά έπειτα από τον Βλαχάκη μάλλον θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και η απόκτηση του δεύτερου σκόρερ του περιφερειακού (18 γκολ) στον κρητικό όμιλο 20χρονου Στέλιου Μπαξεβάνη.
Για τον Πάγκαλο τώρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα σε ποια ομάδα Β’ Εθνικής θα καταλήξει.
* Την Κυριακή η Γ.Σ.: “Η ΑΟ Πλατανιά ΠΑΕ καλεί Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουνίου ημέρα Κυριακή στο Δημαρχείο του Πλατανιά στις 11.30 με σκοπό:
1. Οικονομικό απολογισμό έτους 2009-10
2. Διοικητικά (συμπλήρωση ΔΣ)
3. Προϋπολογισμός ποδοσφαιρικής σαιζόν 2010-11
4. Λοιπά θέματα
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη αν θέλουμε αυτή η προσπάθεια που κατά γενική ομολογία όλων ήταν επιτυχημένη να έχει συνέχεια. Στη γενική συνέλευση, πρόσκληση μπορούν να συμμετέχουν όλοι είτε είναι μέτοχοι είτε δεν είναι.
Απευθύνουμε ένα γενικό κάλεσμα σε όλους τους Δημότες του νέου μας Δήμου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, να ακούσουμε την γνώμη τους, τις προτάσεις τους να συμμετέχουν στην προσπάθεια μια και η ομάδα του Πλατανιά πλέον είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νέου Δήμου που αγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο, και σε όποιον άλλο Χανιώτη επιθυμεί να παρευρεθεί. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα.
Πρέπει και θα είμαστε όλοι εκεί την Κυριακή 27 Ιουνίου 11.30″ σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
ΗΡΘΕ Ο ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ
ΣΤΟΝ ΑΟΧ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΜΕ ΒΕΝ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ
Οπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο μας ένας αμυντικός με θητεία πρόσφατα σε Α’ Εθνική έχει κλείσει στον ΑΟΧ και αυτός είναι ο 27χρονος Βενιζέλος Ανυφαντάκης. Ο υψηλόσωμος παίκτης είχε μία περιπέτεια με ντόπινγκ το 2008 ως παίκτης του Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκα και τιμωρήθηκε με 1,5 χρόνο. Ετσι δόθηκε στον ΠΟΑ και στο διάστημα που αγωνίσθηκε φέτος έκανε την διαφορά. Ομως ένας σοβαρός τραυματισμός (χιαστοί) δεν του επέτρεψε να βοηθήσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια του συλλόγου του Ηρακλείου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο Μαρκάκης είναι πολύ καλές και ο παίκτης έχει ξεπεράσει ήδη τον τραυματισμό του έτσι ο ΑΟΧ περιμένει πολλά…
Ο Γιώργος Προμπονάς τώρα ήρθε στα Χανιά και συναντήθηκε με τον Μαρκάκη επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ο βοηθός του στην μεγάλη πρό(σ)κληση της Γ’ Εθνικής. Πάντως δεν συναντήθηκε με τον Σταύρο Πάτερο που αναχώρησε εσπευσμένα στη Νότια Αφρική για να συμπαρασταθεί στην εθνική μας στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με την Αργεντινή.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΧΑΝΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Κολυμπαρίου η Γενική Συνέλευση της Σπάθας και το στοιχείο που προέκυψε ήταν ότι υπήρξε σημαντική πρόταση χανιώτη επιχειρηματία να αναλάβει την ομάδα και μάλιστα τα όσα μετέφερε για τις προθέσεις του μέλος του συμβουλίου ακούστηκαν αρκετά φιλόδοξα. Δηλαδή εμφανίστηκε η προοπτική να ενισχυθεί για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο επόμενο περιφερειακό πρωτάθλημα. Παράλληλα βέβαια εμφανίστηκαν άλλες δύο προοπτικές αν δεν προχωρήσει αυτό το “deal” και συγκεκριμένα είτε η ομάδα να προχωρήσει με πιο χαμηλό μπάτζετ είτε -σε μία έσχατη περίπτωση- να μην δηλώσει καν συμμετοχή στο περιφερειακό αλλά στην Α’ κατηγορία Χανίων! Για τον λόγο αυτό κλήθηκε προσωπικά ο επιχειρηματίας μέχρι την Πέμπτη να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του ώστε ανάλογα να πορευτεί η διοίκηση που θα σχηματισθεί.
Φυσικά μετά από αυτό παραμένουν σε εκκρεμότητα τα θέματα προπονητή – μεταγραφών όμως από την Σπάθα διευκρινίζουν ότι όποια ομάδα ενδιαφέρεται για παίκτες της όπως ο Δρακάκης πρέπει να έρθει σε συμφωνία και με τον σύλλογο του Κολυμπαρίου.
Ο ΛΕΚΙΔΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ
Ο Απόστολος Λεκίδης (φωτ.) θα είναι ο βοηθός προπονητή του Μανώλη Πηγουνάκη στον Πανακρωτηριακό και παράλληλα ο προπονητής των τερματοφυλάκων του συλλόγου. Αλλωστε ο έμπειρος πορτιέρο έχει παίξει σε ομάδες Α’-Β’ Εθνικής και την σεζόν που πέρασε υπερασπίστηκε την εστία του Ιδομενέα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα