Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ιστορική μέρα η χθεσινή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού μετά από 17 χρόνια άλλαξε χέρια. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το 67% των μετοχών της ΠΑΕ και είναι το νέο αφεντικό της ομάδας, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να παραμένει στον προεδρικό θώκο.
Η συνάντηση των δύο ανδρών στα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή κράτησε περίπου 2,5 ώρες και μετά το πέρας της, έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις από τους ίδιους.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τόνισε: “Οπως σας είχαμε προαναγγείλει την Τρίτη, επετεύχθη συμφωνία με τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Από ‘δω και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει αυτά που διεκδικούσε τόσα χρόνια. Είναι μια συνεργασία που είχε ως βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός”.
Από την πλευρά του, το νέο αφεντικό της ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε: “Ο κύριος Κόκκαλης θα παραμείνει πρόεδρος και με την καινούργια συμφωνία. Ο,τι κάνουμε, το κάνουμε για το καλό του Ολυμπιακού. Για την προοπτική και την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό στα χρόνια που έρχονται”.
Την ώρα που έκαναν δηλώσεις οι δύο άνδρες στους εκπροσώπους του Τύπου, φίλαθλοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού, αποθέωναν τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ κάποιος φώναξε “αθάνατος”!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.