Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με την συμμετοχή περίπου 750 ατόμων (παιδιών με τις οικογένειες τους), πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η γιορτή λήξης της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» με την οποία ολοκληρώθηκε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας της.
Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της Ακαδημίας Μπαλαδάκη Σταύρου και συνέχισε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις όλων των αθλητών της για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων που διακρίθηκαν στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων. Βραβεύτηκε το τμήμα των Προτζούνιορ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Χανιων, και η ομάδα παίδων του Α.Ο.Δ.Α. η οποία αποτελείτε από τα μεγαλύτερα παιδιά της Ακαδημίας και η οποία φέτος κατέκτησε το νταμπλ παίρνοντας την 1η θέση τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Χανίων.
Επίσης από τον πρόεδρο του σωματείου βραβεύτηκαν ο νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης και ο δήμαρχος Νέας Κυδωνίας Σταματάκης Μανώλης για την στήριξη τους στο σωματείο και την φετινή χρονιά και ο προπονητής Ριτζάκης Γιώργος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία προτζούνιορ.
Την γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του γηπέδου με τραπεζοκαθίσματα και μενού με φαγητό για όλους, το οποίο ήταν προσφορά του σωματείου τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επώνυμοι.
Μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Αμανατίδης τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο δήμαρχος Νέας Κυδωνίας κ. Σταματάκης Μανώλης, ο αντινομάρχης Χανίων υπεύθυνος αθλητισμού κ. Μανώλης Φραγκάκης, οι αντιδήμαρχοι Ν.Κυδωνίας κ. Λιτσάκης Μάρκος & Καραγιαννάκης Μανώλης, η υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου κα. Γραμπουσάκη Δήμητρα, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γιώργος Βούρβαχης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΧ κ. Απόστολος Κουρκούνας ο γεν. γραμματέας της ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Πρόκος Βαγγέλης και ο πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Χ Γιώργος Ζουμαδάκης, καθώς επίσης και Νομαρχιακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι.
Μετά τις βραβεύσεις όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με ζωντανή κρητική μουσική από το συγκρότημα των Μπαντουράκη Μανωλη, Γιακουμάκη Γιαννη και Κουνελάκη Γιώργο ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και το παραδοσιακό συγκρότημα «Ρόδον» το οποίο χόρεψε κρητικούς χορούς με παιδικά τμήματα του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.