Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε “πρακτορείο” παράνομου στοιχήματος είχε μετατραπεί ένα καφενείο στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.
Οπως ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, συνελήφθη η 38χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ αναζητούνται ο 76χρονος ιδιοκτήτης του, καθώς επίσης ένας 37χρονος, ο οποίος διατηρούσε λογαριασμό σε σχετική ιστοσελίδα του Διαδικτύου.
Η 38χρονη και ο 37χρονος κατηγορούνται ότι είχαν οργανώσει και διενεργούσαν στο κατάστημα παράνομο στοίχημα, που αφορούσε ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, υποκαθιστώντας τα νόμιμα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενώ ο εν λόγω λογαριασμός είχε καθημερινή κίνηση χρηματικών κεφαλαίων, μέσω πιστωτικών καρτών, που ανήκουν στον 37χρονο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ασφάλειας, για τη διενέργεια του στοιχήματος είχαν εγκαταστήσει στο κατάστημα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, με σύνδεση στο Διαδίκτυο, ο οποίος κατασχέθηκε. Ακόμη, μέσα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας εκτυπωτής, κουπόνια με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις αποδόσεις αυτών, μία απόδειξη, όπου αναγράφονταν το ιστορικό παράνομου στοιχήματος των δύο τελευταίων ημερών, συνολικού ποσού 1.515 ευρώ, δύο σελίδες με το ιστορικό στοιχήματος από 1-1-2009 μέχρι και 15-6-2010, συνολικού ποσού 413.677,90 ευρώ, είκοσι τέσσερις σελίδες με το ιστορικό στοιχήματος του τρέχοντος έτους, συνολικού ποσού 57.800 ευρώ, πρόχειρα κουπόνια στοιχήματος, πελατολόγιο με ποσά πονταρίσματος, υπόλοιπα χρεωστικά πελατών και μια σελίδα, στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία πρόσβασης στο λογαριασμό της ιστοσελίδας.
Στο μουντιάλ του 2006 ο τζίρος στο “Πάμε Στοίχημα” του ΟΠΑΠ έφτασε τα 400 εκατ. ευρώ, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί το ποσό που παίχτηκε μέσω διαδικτύου ή στα παράνομα πρακτορεία.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα