Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Κ. ΒΛΑΧΑΚΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με την παρέμβαση του πρώην προέδρου Σταύρου Πάτερου να είναι καθοριστική η διευρυμένη επιτροπή μετεγγραφών του ΑΟΧ αποφάσισε να προχωρήσει οριστικά με τους Μαρκάκη-Προμπονά στον πάγκο και με τον Μανώλη Δασκαλάκη να αναλαμβάνει γενικός αρχηγός. Ακόμα ανακοινώθηκε λογαριασμός στην Τράπεζα Χανίων όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράζουν μετοχές της υπό σύσταση ΠΑΕ. Γενικά επικράτησε η κοινή λογική και το ζητούμενο πλέον είναι η ενότητα και η συσπείρωση που θα βοηθήσει το σωματείο να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Τότε που πάντα δίπλα στους διοικούντες εμφανιζόταν διάφοροι “πονηροί” με διασυνδέσεις -υποτίθεται- σε διαιτητές και αλλού και τους πούλαγαν “φύκια για μεταξωτές κορδέλες” που θα τους οδηγούσαν στην Β’ αλλά και την Α’ Εθνική. Το που οδήγησαν τον ΑΟΧ όλοι αυτοί το γνωρίζετε… Οι δε παικταράδες και προπονητές που πέρασαν από τα Χανιά βοήθησαν κυρίως στο να εκτοξεύσουν το μπάτζετ και να φέρουν μία ώρα αρχίτερα την διάλυση. Παράλληλα
Ξαναγυρνώντας στην χθεσινή συνεδρίαση να προσθέσουμε ότι εντύπωση προκάλεσε η απουσία ξανά του Δημήτρη Βιριράκη όμως απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα που υπήρχε ξεπεράστηκε. Σήμερα θα γίνει συνάντηση της επιτροπής μετεγγραφών με τον Γιάννη Μαρκάκη ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον Γ. Προμπονά και την επόμενη Δευτέρα θα επικυρωθούν οι χθεσινές αποφάσεις όταν και θα συζητηθεί και το θέμα της προετοιμασίας που θα γίνει μάλλον στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Η σχετική ανακοίνωση: “Tην παραμονή του Γιάννη Μαρκάκη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανιά με βοηθό? γυμναστή τον Γιώργο Προμπονά, προτείνει προς την διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΟ Χανιά η επιτροπή μετεγγραφών της ομάδας. Στην σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν οι κύριοι Σταύρος Πάτερος, Γιώργος Κατσουλάκης, Νίκος Πολυχρονάκης και Μανώλης Δασκαλάκης με πρόταση του κ. Πάτερου, συμφωνήθηκε μέχρι και την μετοχοποίηση της ομάδας χρέη γενικού αρχηγού να εκτελεί ο κ. Μανώλης Δασκαλάκης. Το θέμα της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση των μελών της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την Δευτέρα και κατά την οποία θα επικυρωθούν οι σημερινές αποφάσεις. Τα μέλη της επιτροπής μετεγγραφών την Πέμπτη θα έχουν συνάντηση με τον προπονητή Γιάννη Μαρκάκη”.
Για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου σημειώνεται:
“Ενημερώνουμε του φιλάθλους του Α.Ο Χανιά και το επενδυτικό κοινό, ότι ξεκίνησε η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της υπό ίδρυσης ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο το ποσό των 300.000?. θα εκδοθούν 10.000 ονομαστικές μετοχές με αξία εκάστης το ποσό των 30?.  Διαδικασία εγγραφής στο μετοχικό κεφάλαιο: Κατάθεση του χρηματικού ποσού στον GR42 0690 0010 0000 0010 1779 003 τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Χανίων. Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Χανίων ή σε οποιοδήποτε υποκατάστημα άλλης τράπεζας στον ανωτέρω λογαριασμό με αναφορά το όνομα επίθετο και πατρώνυμο του καταθέτη, και διατήρηση του αποδεικτικού καταθέσεως. Συνιστάται ελάχιστη συμμετοχή το ποσό των 300 ευρώ που αντιστοιχεί σε 10 ονομαστικές μετοχές. Εκ του νόμου ελάχιστη συμμετοχή είναι το ποσό των 30?. Το ποσό που θα κατατεθεί θα πρέπει να αντιστοιχεί σε άρτιο αριθμό μετοχών. Τυχόν ποσό που θα αντιστοιχεί λιγότερο μίας μετοχής θα επιστρέφεται. Η διαδικασία ξεκινάει στις 16-6-2010 Σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί για την λήξη των εγγραφών, όπως ο νόμος ορίζει και θα εκδοθούν και οι σχετικές «προσκλήσεις» στον τύπο. Οι μετοχές θα είναι ονομαστικές και θα διανεμηθούν μετά τη λήξη της μετοχοποίησης. Η προσωρινή επιτροπή της υπό ίδρυση ΠΑΕ ΑΟ Χανιά,  καλεί όλους τους Χανιώτες να συμμετέχουν στη διαδικασία μετοχοποίησης της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, ώστε ο φίλαθλος κόσμος αποτελέσει την κυρίαρχη  δύναμη της ομάδας. – Η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο μας παρέχει τη δυνατότητα να μετέχουμε στις αποφάσεις, να συνεισφέρουμε στην πορεία της ομάδας, να ακούγεται δυνατά η φωνή των φιλάθλων. Ο Α.Ο. Χανιά είναι υπόθεση όλων μας, κάθε μία συμμετοχή είναι σημαντική για την ομάδα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα (28210)-28227  -57297  -20421 Α.Ο. Χανιά” 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΒΛΑΧΑΚΗ
Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Βλαχάκη (φωτ. πάνω) ανακοίνωσε χθες ο Πλατανιάς ενώ πάλι δείχνει να ναυαγεί του Στάμου. Ο παίκτης άλλαξε ξανά τις απαιτήσεις του και καθώς ενδιαφέρθηκε ο …Κούγιας μάλλον θα καταλήξει στην Παναχαϊκή που μαζεύει σε κάθε μεταγγραφική περίοδο μεγάλο αριθμό παικτών χωρίς να κάνει ομάδα βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα… Η ανακοίνωση για τον Βλαχάκη που φέτος υπερασπίστηκε την εστία της Σπάθας σε 22 παιχνίδια:
“Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Βλαχάκη, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στη Σπάθα, πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Η διοίκηση της ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει το σωματείο του Άρη Σούδας, στο οποίο ανήκε ο Βλαχάκης για την άψογη συνεννόηση που υπήρξε και για το γεγονός ότι οι παράγοντές του ήθελαν να παραχωρηθεί ο παίκτης στην ομάδα μας.
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι 19 ετών (γεννηθείς στις 3/11/91), επί σειρά ετών μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων και σίγουρα του δίνεται η δυνατότητα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νεαρός Χανιώτης τερματοφύλακας, δήλωσε τα εξής: “Νιώθω υπέροχα. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πλατανιά. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω όσο χρειάζεται για να προσπαθήσω να παίξω για το καλό το δικό μου. Ο Πλατανιάς είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα Γ’ Εθνικής και για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι θα ανήκω πλέον στις τάξεις της”.
ΣΗΜΕΡΑ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΣΠΑΘΑΣ
Με ανακοίνωση του, το διοικητικό συμβούλιο της Σπάθας Κολυμπαρίου κάνει γνωστό στα μέλη της ότι σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί (7μμ, στο Δημαρχείο Κολυμπαρίου) γενική συνέλευση με θέματα.1: Απολογισμός πεπραγμένω αγωνιστικής περιόδου 2009-10. 2: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 11πμ, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΕΠΟ & ΕΠΣΧ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που δίνει ιδιαίτερη δυναμική και αξία στο 2ήμερο σεμινάριο  παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει, καθώς η Ε.Π.Ο. κατόπιν ενεργειών της Ε.Π.Σ.Χανίων, έκανε δεκτό το αίτημα, να είναι το σεμινάριο υπό την αιγίδα της. “Γι΄αυτή την εξέλιξη ο σύνδεσμος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την ΕΠΣΧ και προσωπικά τον πρόεδρό της κ.Γ.Βούρβαχη” σημειώνει
ΕΛΛΑΔΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ
ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ
Ραντεβού με την ιστορία της έχει σήμερα (5μμ) η εθνική Ελλάδας αφού μετά την ήττα από την Νότια Κορέα δεν έχει άλλα περιθώρια για νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα απέναντι στην Νιγηρία. Οχι τόσο για να διατηρήσει ζωντανές τις λίγες έτσι και αλλιώς ελπίδες για πρόκριση στους “16” αλλά για να σταματήσει αυτό το πολύ άσχημο σερί που ξεκίνησε πριν 16 χρόνια στα γήπεδα των ΗΠΑ. Το πρώτο ζητούμενο είναι να έρθει ένα τουλάχιστον γκολ μετά από 360 “άγονα” λεπτά στα τελικά που μας έχει φέρει στην χειρότερη θέση απ’ όλες τις ομάδες στην ιστορία του θεσμού και αν δεν κάνουμε λάθος μονάχα η Βολιβία είχε να σκοράρει τόσους πολλούς αγώνες. Και αν το γκολ συνοδευτεί από βαθμό ή βαθμούς ακόμα καλύτερα. Αλλιώς με δεδομένο ότι παίζει στο φινάλε με την Αργεντινή θα είναι πάρα πολύ πιθανό η Ελλάδα να αναχωρήσει από την Νότια Αφρική με 0 βαθμούς και να αποκαθηλώσει ότι έχτισε με τόσο κόπο στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
14:30: Αργεντινή ? Ν. Κορέα 2ος όμιλος
17:00: Ελλάδα ? Νιγηρία 2ος όμιλος
21:30: Γαλλία ? Μεξικό 1ος όμιλος
Χθες έγιναν οι αγώνες:
Ονδούρα – Χιλή 0-1
Ισπανία – Ελβετία 0-1 στην πιο μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης
Νότιος Αφρική – Ουρουγουάη (αργά το βράδυ)

Το κομμωτήριο του… Μουντιάλ
Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινείται από τις 11 Ιουνίου όλος ο πλανήτης και μπορεί το θέαμα να μην είναι ικανοποιητικό, όμως πάντα υπάρχει η προσδοκία ότι όσο προχωράει η διοργάνωση τόσο θα ανεβάζουν ταχύτητα οι κορυφαίοι παίκτες και εθνικές ομάδες. Και στα Χανιά αρκετοί ζουν στο ρυθμό της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής. Ενας από αυτούς ο Βαγγέλης Περράκης. Στο κομμωτήριο του στο Εμπορικό Κέντρο “Ερμής” όποιος μπει για πρώτη φορά μάλλον θα νομίσει ότι έκανε λάθος και βρέθηκε στα γραφεία του …Γαλανόλευκου Φάρου που στεγάζονται ένα όροφο παρακάτω. Γεμάτο από: σημαίες των ομάδων που μετέχουν στο Μουντιάλ, αφίσες όλων των παικτών στους τοίχους, την μασκότ λεοπάρδαλη (Ζακούμι) και την επίσημη μπάλα (Γιαμπουλάνι) της διοργάνωσης, και φυσικά μία μεγάλη οθόνη ενώ ο ίδιος ο Β. Περράκης υποδέχεται τους πελάτες ντυμένος με την πλήρη εμφάνιση της εθνικής Ελλάδος. Ακόμα και τροπαιοθήκη υπάρχει όπου βέβαια τα αρκετά κύπελλα και μετάλλια αποτελούν διακρίσεις όχι από αγώνες αλλά από διαγωνισμούς …κομμωτικής. Το κομμωτήριο του …Μουντιάλ λοιπόν βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων και δίνει το δικό του χρώμα σε αυτή την μεγάλη στιγμή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα