Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συγκέντρωση ενάντια στην κακοποίηση ζώων θα γίνει στην πλατεία Αγοράς το ερχόμενο Σάββατο στις 11 το πρωί, από τα φιλοζωικά σωματεία της Κρήτης. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: “Ο χορός των κακοποιήσεων στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα καλά κρατεί. Η αδιαφορία και οι χωρίς αποτέλεσμα υποσχέσεις των αρμοδίων πολιτειακών παραγόντων, διαχρονικά, επίσης καλά κρατούν. Γι? αυτό και εμείς προσπαθούμε με κάθε τρόπο και την ζωή κάθε πλάσματος να σεβαστούμε και να προστατέψουμε, αλλά και την υπερηφάνεια της Κρήτης να κρατήσουμε ψηλά, στηλιτεύοντας όλους εκείνους που γίνονται η αιτία με την συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα να πληγώνεται η ένδοξη και ηρωική Κρήτη.
Ετσι στις 19 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, στις 11 η ώρα το πρωί στην Πλατεία της Αγοράς, στα Χανιά, τα φιλοζωικά σωματεία της Κρήτης καλούν όλους τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους πολίτες να δηλώσουν με την παρουσία τους την απόφασή τους να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να μπεί επιτέλους ενα τέλος σε αυτή την ντροπή για την Κρήτη και την Χώρα μας.
Στην συγκέντρωση θα υπάρχουν διάφορα δρώμενα, μπάντα κρουστών, σαπημένα βαρέλια με αλυσοδεμένα σκυλιά κ.λπ.
Στο τέλος θα γίνει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας.
Την συγκέντρωση στηρίζουν πάνω από 130 φιλοζωικά σωματεία της χώρας καθώς και μεγάλοι φιλοζωικοί οργανισμοί της Ευρώπης.
Τετράποδοι φίλοι, ευπρόσδεκτοι βέβαια στην συγκέντρωση και πορεία
Ενημερώνουμε επίσης ότι στις 26 Ιουνίου τα φιλοζωικά σωματεία όλης της χώρας, σε όλες τις πόλεις για μια ώρα θα διαμαρτυρηθούν έξω από τα Δημαρχεία για να μπει τέλος στις κακοποιήσεις κάθε ζώου.
Για την οργανωτική επιτροπή
Σύλλογος Χανίων Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Σύλλογος Ηρακλείου ΖΩΦΟΡΟΣ
Σύλλογος Μαλίων Ηρακλείου
ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ
Σύλλογος Σητείας Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα