Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Σκαλωτή

Ντροπής πράγματα, να βλέπουν οι ξένοι αυτά τα χάλια με τις λακκούβες που είναι κάμποσες στα μέρη μας, εδώ στα Σφακιά, όπως αυτή στη Σκαλωτή που τις αφήνουν να μεγαλώνουν, μας λέει ο παπά – Γιώργης των Σφακίων. Πρέπει να χάσει κανένας τη ζωή του για να τις επισκευάσουν;

Χρειάζεται μπάρες ο δρόμος για Σφακιά
Πολλά τα δυστυχήματα που συμβαίνουν εξαιτίας της έλλειψης μπαρών ασφαλείας σε δρόμους με γκρεμνά όπως είναι η διαδρομή από και προς τα Σφακιά, μετά την Ίμβρο, που στερείται ουσιαστικής ασφάλειας για τους οδηγούς. Η φωτογραφία που τραβήξαμε, ενδεικτική της κατάστασης, ευελπιστούμε να φέρει αποτελέσματα με την εγκατάσταση μπαρών ασφαλείας για λίγα ακόμα επικίνδυνα χιλιόμετρα.
Γ.Η.Κ.

Λακκούβες και στη Ν. Κυδωνία
Μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες, για τους οδηγούς που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την έξοδο της εθνικής οδού για την παλιά ή και αντίθετα, υπήρχε ένας μικρός μεν σε μήκος δρόμος, πολύ στενός και χωρίς πεζοδρόμηση, που εξυπηρετούσε δύσκολα τις ανάγκες των μετακινουμένων με κατάληξη ή αρχή την ανατολική πλευρά της τουριστικής μονάδας με την ονομασία «Πανόραμα». Κάτι άλλο χρειαζόταν στην περιοχή και γίνεται, πλην όμως, αργεί να τελειώσει παραμένοντας εν τω μεταξύ χωρίς επισκευή οι λακκούβες από την άλλη οδό οι οποίες μεγαλώνουν και προβληματίζουν τους οδηγούς.
Γ.Η.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα