Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Αθήνα
Μαθήματα για ασφαλή χρήση του διαδικτύου, θα παρακολουθούν πολύ σύντομα οι μαθητές στα σχολεία της χώρας. Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ο καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β? Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Π. & Α. Κυριακού, Δημήτρης Καφετζής, και η επιστημονική υπεύθυνη της ΜΕΥ και λέκτορας Παιδιατρικής – Εφηβικής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Άρτεμις Τσίτσικα, υπέγραψαν χθες σχετικό μνημόνιο συνεργασίας.
«Ψηφιακό σχολείο χωρίς ταυτόχρονα να συνδυαστεί με την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών και με τη σαφή γνώση και των προβλημάτων του διαδικτύου δεν είναι μια συνεκτική πολιτική», ανέφερε η υπουργός, με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου.
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σειρά δράσεων με στόχο το ασφαλές διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα προβλέπονται διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς, δημιουργία ολιγοσέλιδου ηλεκτρονικού υλικού με χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου κ.λπ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα