Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά σήμερα το Υπνωτήριο Αστέγων στα Χανιά

Ανοίγει σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα το Υπνωτήριο (Νυχτερινό Καταφύγιο) Αστέγων στον χώρο που μέχρι πρότινος στεγάζονταν η Φιλαρμονική του Δήμου στη Ρεγγίνα (Κουμ Καπί).

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων το βράδυ θα φιλοξενηθούν 7 άτομα, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι τοπικοί φορείς κοινωνικής πρόνοιας, συλλογικότητες κ.ά. ώστε να πληροφορήσουν κι άλλους άστεγους για τη λειτουργία της δομής.

Επισημάνθηκε ακόμα ότι ο χώρος αποφασίστηκε από τη Δημοτική Αρχή να λειτουργήσει άμεσα για λόγους πολιτικής προστασίας και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ώστε να προφυλαχθούν άνθρωποι που βρίσκονται στον δρόμο από το κρύο, και σε δεύτερη φάση -έχει ήδη δρομολογηθεί- θα αδειοδοτηθεί το Καταφύγιο ως υπνωτήριο.

Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της Τετάρτης των “Χανιώτικων νέων”, ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές εργασίες στο κτήριο στο οποίο δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.
Το μόνο που είχε απομείνει (και όπως φαίνεται επιλύθηκε τελικά σήμερα) ήταν να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα που αφορούσαν το προσωπικό το οποίο θα στελεχώσει τη νέα δομή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα