Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη νίκη ο Κισσαμικός, βαριά ήττα ο Α.Ο. Χανιά

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για το πρώτο φετινό παιχνίδι για τις ομάδες του Κισσαμικού και του Α.Ο. Χανιά, με τον Κισσαμικό να σημειώνει μεγάλο “διπλό” μέσα στη έδρα των Σερρών επί του Πανσερραϊκού και τον ΑΟΧ να γνωρίζει βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Σπάρτη!

Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Με εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε δύο δοκάρια και πέτυχε το πρώτο γκολ ο Κισσαμικός ξεκινά με το… δεξί στις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού! Τιάγκο και Κίκε έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 10’ και στο 26’ αντίστοιχα, αλλά το τρίτο δοκάρι αποδείχθηκε και… φαρμακερό, αφού η μπάλα κατέληξε τελικά στα δίχτυα στο σουτ του Κίκε στο 30’. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα παίκτης του Κισσαμικού έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια την οποία ολοκλήρωσε ψύχραιμα για το 0-1. Στο 44’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μαφουτά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Κισσαμικού δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή, αλλά με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού έγινε το 0-2 στο 75’ με τον Θέο, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Κίκε, ενώ υπήρξαν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.
Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας)
Βοηθοί: Θεοδώρου-Ζέρβας (Πιερίας)
4ος διαιτητής: Μηλιάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Μαφουτά (39’), Μάντζης (42’), Μαφουτά (44’)
Κόκκινη κάρτα: Μαφουτά (44’)
Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσουβαλτσίδης (66’ Στέβιτς), Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (38’ λ.τρ. Τσιμίκας), Χατζηδημητρίου, Κάκκο (46’ Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά.
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο (78’ Μαρτίνεθ), Βλάχος (69’ Θέος), Κίκε (77’ Τσερκέζος), Μάντζης.

Ο ΑΟΧ

Με τον χειρότερο τρόπο συνδυάστηκε το πρώτο φετινό παιχνίδι για τον Α.Ο. Χανιά στο θεσμό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου ηττήθηκε με το βαρύ στο 4-0 από τη Σπάρτη, προκαλώντας προβληματισμό με την εμφάνισή της.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 2ο λεπτό μετά τη σέντρα του Αναστασάκου και το σουτ από τον Μπουντόπουλο. Το 2-0 έγινε και πάλι στο ξεκίνημα, του β’ ημιχρόνου αυτή τη φορά με τους πρωταγωνιστές να… αλλάζουν, καθώς από εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου, ο Αναστασάκος χρίστηκε σκόρερ. Το 3-0 έγινε στο 67′ με κεφαλιά από τον Ηλιόπουλο και το τελικό 4-0 σημειώθηκε από τον Αρσενίεβιτς στο 87′.
Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζίλιρης, Γιαννίκος (Πειραιά)
4ος: Γκοβέσης (Αρκαδία)
Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (60′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63′ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (70′ Αρσενίεβιτς)

Α.Ο. Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας (63′ Aποστολόπουλος), Σιάνης (51′ Λύρας), Τσουκάνης (59′ Δαμιανάκης), Σταματής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα