Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ

Χίος
Νέο περιστατικό για γκρουπ στο Facebook εκδηλώθηκε αλλά αυτή τη φορά στη Χίο. “Αντε να μαζευτούμε 1.000, να διώξουμε τη διευθύντρια από το σχολείο”, ήταν η ονομασία που έδωσαν στο γκρουπ που δημιούργησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Κάμπου.
Στην τοπική σχολική κοινότητα προκλήθηκε αναστάτωση εξαιτίας του γεγονότος ότι τα αρχικά σχόλια και οι “συμμετοχές” στη συγκεκριμένη ομάδα (που έφτασαν περίπου τις 200), άρχισαν σιγά σιγά να ξεφεύγουν από τα στενά όρια του σχολείου, περνώντας σε λιβελογραφήματα ακόμα και από εξωσχολικούς. Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η διευθύντρια του σχολείου, που αρνήθηκε όμως να κάνει δηλώσεις μέχρι να ενημερωθεί, επίσημα τουλάχιστον, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όπως αναφέρεται στην “Ελευθεροτυπία”, η διευθύντρια δήλωσε ότι ύστερα από αυτό δεν νιώθει καλά ώστε να συνοδεύσει τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου στην τριήμερη εκδρομή τους. Στη θέση αυτή συμφώνησαν μαζί της και οι άλλοι συνάδελφοί της καθηγητές, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά πιθανόν να μην πάνε καθόλου εκδρομή, λόγω μη διαθέσιμων συνοδών. Οπότε ναι μεν δεν τιμωρείται κάποιος συγκεκριμένος, αλλά η τιμωρία στρέφεται κατά όλης της Γ’ τάξης. Σήμερα αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα