Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Με τον υδράργυρο στα Χανιά χθες να πλησιάζει τους 27 βαθμούς Κελσίου, μύρισε καλοκαίρι, αιτία που έκανε πολλούς Χανιώτες να ξεχυθούν στις παραλίες για το πρώτο τους μπάνιο, αλλά και για να παίξουν μπάλα ή τένις.
Εκεί, παρέα με τους χειμερινούς κολυμβητές που γι? αυτούς η καλοκαιρία δεν τους είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, είχαν την ευκαιρία ν? αποκτήσουν νέους φίλους, μέλη στον Σύλλογό τους.
“Είναι υγεία να κολυμπάς στη θάλασσα τους χειμερινούς μήνες και ας κάνει κρύο. Από εμάς που είμαστε τακτικά, καθημερινά μπορούμε να πούμε έστω και για μία ώρα τη μέρα εδώ, ο οργανισμός μας αντέχει στα κρυώματα. Κανένας μας δεν κρεβατώνεται από γρίπη”, δηλώνουν οι χειμερινοί κολυμβητές, ενώ οι καλοκαιρινοί που ρωτήθηκαν απάντησαν τα εξής: “Πιο παλιά, τους κοροϊδεύαμε που πάνε στις παραλίες χειμωνιάτικα αλλά έχουν δίκιο, η θάλασσα είναι υγεία. Από την παρέα μας εδώ, οι περισσότεροι γίναμε μέλη στον Σύλλογο των χειμερινών και αυτό εξαιτίας αυτής της υπέροχης μέρας. Φύγαμε από τα σπίτια μας με 27 βαθμούς σχεδόν, να δείχνει το θερμόμετρο?”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα