Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ζαχαριουδάκης σφυρίζει τον Πλατανιά με Χαϊδάρι

Μετά από αρκετές μέρες άδειας ο Μίκι Τσίρκοβιτς επανήρθε στα Χανιά και έκανε χθες την προπόνηση στον Πλατανιά.
Ο σέρβος τεχνικός δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια του προγράμματος και όπως όλα δείχνουν καταστρώνει τα πλάνα του για τον προσεχή αγώνα χωρίς να υπολογίζει στους τέσσερις τιμωρημένους (Λιούρδη, Κατσικοκέρη, Παληγεώργο, Μπελεβέτη).
Ο Ζαχαριουδάκης από το Ηράκλειο ορίστηκε να διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα Πλατανιά-Χαϊδαρίου στα Περιβόλια, έχοντας ως βοηθούς τον Κουράκη και τον Παπαδάκη ενώ 4ος θα είναι ο Κοκκινάκης και παρατηρητής διαιτησίας ο ρεθεμνιώτης Δελήμπασης.
* Εξάλλου αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι λόγω …διαφοράς φιλοσοφίας η Χερσόνησος σταματάει την συνεργασία της με τον Αγγελο Βαρδάκη και μάλλον νέος προπονητής αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης του Πατούχα. Ετσι ο Παπαματθαιάκης θα κάτσει τελευταία φορά σήμερα στον πάγκο της ομάδας της Βιάννου στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρόδοτο, με υποψήφιο αντικαταστάτη του εκεί τον Μιχάλη Καλυκάκη. Πάντως ειδικά στην Χερσόνησο όλα αυτά ακούγονται παράξενα όπως και οι αντιφατικές πληροφορίες που έρχονται κατά καιρούς από την ομάδα που τα πάει αρκετά καλά στη Γ’ Εθνική. Πότε ακούμε ότι υπάρχει έντονο οικονομικό πρόβλημα και πότε δηλώσεις ότι η ομάδα στοχεύει την άνοδο….
Το Σάββατο Αετός – Μινώταυρος
Με την ευκαιρία της διακοπής του περιφερειακού πρωταθλήματος η ΕΠΟ όρισε για το ερχόμενο Σάββατο το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής Αετού – Μινώταυρου (3μμ στα Ανώγεια). Μετά από αυτό την ίδια μέρα θα γίνουν οι 3 από τους 4 προημιτελικούς του Κυπέλλου Χανίων ενώ ο αγώνας Μινώταυρου – Ακρίτα μεταφέρθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (2.30μμ).
* Ο Μινώταυρος συγχαίρει: Το Δ.Σ. του Μινώταυρου συγχαίρει τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Ξηράκη για την εκλογή του στο Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου.
Επίσης εύχεται στον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Νταγκουνάκη να του ζήσει η χαριτωμένη κόρη που απέκτησε.
* Δύο αγώνες στη Γ’ κατηγορία
Με δύο σημαντικά παιχνίδια ανάμεσα στις 4 πρώτες ομαδες ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική στην Γ’ κατηγορία όπου θα παίξουν (15.00):
-ΙΝ.ΚΑ. – Διαγόρας στα Νεροκούρου, Λέττας (Δημοβασίλης – Δρακακάκης), Κουρκούνας
-Ιδομενέας 2008 – Αρης Β. στους Αγ. Απόστολους, Μιχελάκης (Τουλουπάκη – Παναγέα), Σταφυλαράκης
Η βαθμολογία (12 αγώνες):
1. Διαγόρας* 28 33-14
2. Ιδομενέας 2008* 23 37-10
3. ΙΝΚΑ* 23 33-14
4. Αρης Βουκ.* 19 25-16
5. Σφακιά* 17 26-19
6. Διγενής 11 22-25
7. ΔΕΗ 2004* 7 12-25
8. Τάλως* -1 16-51
9. Πέργαμος* -2 9-39
* Ο Μπαρσούκοβ το 1ο γκολ του Αστέρα Μ.: Οπως διόρθωσαν από τον Αστέρα Μανωλιόπουλου το πρώτο γκολ στον αγώνα με τον Ελ. Βενιζέλο το πέτυχε ο Μπαρσούκοβ (από μπαλιά του Λιονάκη) και όχι ο Ντούπης. Εδώ να ευχαριστήσουμε και τον παίκτη του Ελ. Βενιζέλου που μας ενημέρωσε σχετικά. Βλέπεται την προηγούμενη αγωνιστική “αναστέναξαν” τα δίχτυα στο τοπικό και αυτό αυξάνει την πιθανότητα να μεταφερθεί λάθος το όνομα κάποιου σκόρερ. Περιμένουμε πάντα να μας διορθώνεται τυχόν παραλείψεις σε όλες τις κατηγορίες ενώ στις διαδρομές του ερχόμενου Σαββάτου θα παρουσιάσουμε την κατάσταση των σκόρερ μετά από αίτημα αρκετών.
* Ανακοίνωση της ΑΕ Κυδωνίας: Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες της ΑΕ Κυδωνίας εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Γρανίτη Γιώργο Τόλια ταχεία ανάρρωση από τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι των δύο ομάδων και να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα