Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Το Σάββατο
η ετήσια γιορτή
Την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των αθλητών-τριων του που διακρίθηκαν το 2009, διοργανώνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος.
Κατά τη διάρκειά της θα βραβευθούν επίσης οι χορηγοί του συλλόγου, παιδιά τα οποία πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και παράγοντες της πόλης μας. Η ετήσια γιορτή (που περιλαμβάνει και την κοπή της πίτας του συλλόγου) θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και αρχίζει στις 6μμ.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ
Πρεμιέρα στη β? φάση
του χειμερινού τουρνουά
Το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας διοργανώνει το 1ο (από τα συνολικά 4) τουρνουά της B? φάσης του Winter Circuit 2009-10. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και σήμερα στο τηλ. 6944622444 (Οικονομάκης Στέλιος) ή στο admin@beachvolleychania.com. Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beachvolleychania.com.

ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ
Μεγάλη διάκριση Γ. Ζαμπετάκη
Mε εκπληκτική απόδοση στον 4ο Πανελλήνιο γύρο Οπεν μπόουλινγκ της Πάτρας που συμμετειχαν πάνω απο 500 από τους κορυφαίους αθλητες απ ολη την Ελλαδα ο χανιωτης αθλητης του Χανιά 2000 Γιώργος Ζαμπετάκης (στην φωτ. με τις κορουλες του) απεκλεισε τους καλυτερους και ανακηρύχθηκε νικητης του γυρου.
Ισως ο πιο φορμαρισμενος αθλητης αυτη την εποχη καταφερε να δωσει 105 βαθμους στον Χανιά 2000 στην συνολικη βαθμολογια της Ελληνικης Ομοσπονδίας Μποουλινγκ.
Επισης στον ιδιο γυρο διακριση πηρε και ο Πέτρος Αγγελάκης καταλαμβανοντας την 25η θεση και δινοντας 48 βαθμους.

Οι εξετάσεις ζίου ζίτσου των Κουρητών
Με επιτυχία διεξήχθησαν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών ζίου ζίτσου στον Α.Σ. “Κουρήτες” (φωτ.) την προηγούμενη εβδομάδα στις Καλύβες Αποκορώνου.
Ο Α.Σ. Κουρήτες με προπονητή τον Δημήτρη Μπιτσαξή είναι μέλος των επισήμων Ομοσπονδιών: Ελληνική Φιλάθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (ΕΟΠΑ).
Οι αθλητές των συλλόγων εξετάστηκαν σε κομμάτια παραδοσιακού ζίου ζίτσου (Kihon, Geri waza, Te waza), στο αγωνιστικό ζίου ζίτσου (fighting system, duo system) και σε τεχνικές αυτοάμυνας ζίου ζίτσου από τους Δημήτρη Μπιτσαξή 3ο dan και Δημήτρη Μαρινάκη 3ο dan, μέλη της τεχνικής επιτροπής της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ . Οι αθλητές των συλλόγων οι οποίοι συμμετείχαν με επιτυχία στις εξετάσεις και οι οποίοι απέκτησαν αναγνωρισμένους βαθμούς εγχρώμων ζωνών:
Λευκή κίτρινη ζώνη: Μιχούλη Μάρθα, Σαριδάκης Μάνος, Κρασάκης Αντώνης, Φρονιμάκης Μανώλης, Ατσαλάκης Αντώνης, Κουμανδράκη Θεοδοσία
Πορτοκαλί ζώνη: Καζάνης Αντώνης, Κουτσορινάκης Χαράλαμπος
Πράσινη ζώνη: Μιχούλη Μαρία, Ζουλάκη Αφροδίτη, Γιανναράκης Ανδρέας
Μπλε ζώνη: Αναστασάκη Εμμανουέλα, Δρακουλάκη Εμμανουέλα, Χαβαλεδάκη Λυδία, Μουσουράκη Αννα, Ζουμαδάκης Χρήστος, Καζάνης Παναγιώτης, Ντάτον Αλεξ, Ξηρουχάκης Αλέξανδρος, Ζουμαδάκη Αργυρώ
Καφέ ζώνη 2ο Kyu: Γρυλλάκη Μαρία
Καφέ ζώνη 1ο Kyu: Παϊζης Μανώλης, Παϊζη Δέσποινα, Παπαδάκης Στράτος, Πισσαδάκη Εμμανουέλα, Ρεβελάκης Τάσος, Φυντριλάκης Κ., Χαβαλεδάκης Γ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.