Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Εκλεψαν
και πεζό…
Θύμα ληστείας έπεσε και πεζός στις 00.35 χθες μετά τα μεσάνυχτα στα Χανιά.
Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δύο άγνωστοι δράστες κινούμενοι πεζή τον προσέγγισαν και χτυπώντας τον στο κεφάλι του πήραν το τσαντάκι του το οποίο περιείχε το ποσό των 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Ο πεζός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Υπενθυμίζεται ότι στις 4 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας σημειώθηκε στα Χανιά παρόμοιο περιστατικό με θύμα Λιβανέζο, ο οποίος κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι δράστες Αραβικής καταγωγής τον προσέγγισαν, ενώ βάδιζε, ο ένας από αυτούς τον έπληξε με μαχαίρι και μετά τη συμπλοκή διαπίστωσε ότι του έλειπαν τα 450 ευρώ που είχε μαζί του.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λήστεψαν σούπερ – μάρκετ πέμπτη φορά!
Ενα ρεκόρ που κανείς δε θα επιθυμούσε, κατέχει ένας 56χρονος επιχειρηματίας από το Ηράκλειο. Ο Μανώλης Λαδιανός, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ και αποθήκης στις Γούρνες (Πεδιάδος)  με τρόφιμα έχει μπει πέντε φορές τα δύο τελευταία χρόνια στο στόχαστρο κλεφτών και ληστών. Προχθές το βράδυ στο σούπερ μάρκετ που διατηρεί σημειώθηκε το πέμπτο στη σειρά περιστατικό κατά της περιουσίας του.
Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 11 τη νύχτα και η 38χρονη υπάλληλος ετοιμαζόταν να κλείσει την επιχείρηση. Οι τελευταίοι πελάτες είχαν κάνει τις αγορές τους και η υπάλληλος τακτοποιούσε τα ράφια. Κάποια στιγμή την ησυχία που επικρατούσε διέκοψε ο ήχος από την «εισβολή» του ληστή. Με γρήγορες κινήσεις μπήκε μέσα στο κατάστημα, άρπαξε την 38χρονη από τα μαλλιά και με δύναμη την έσπρωξε προς το ταμείο. Αφού την έβρισε, την απείλησε στη συνέχεια να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής.
Η υπάλληλος τρομοκρατημένη χωρίς να γνωρίζει εάν ο ληστής οπλοφορεί, του έδωσε τις εισπράξεις της ημέρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα που πήρε μαζί του υπολογίζονται μεταξύ 1.500 με 2.000 ευρώ.
Από τις περιγραφές που έκανε η υπάλληλος αλλά και από τα όσα έχουν καταγραφεί στις κάμερες που υπάρχουν, προκύπτει ότι ο ληστής είχε καλύψει πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Φορούσε σκούφο που άφηνε εκτεθειμένα μονάχα τα μάτια του, αλλά και κουκούλα που είχε η μπλούζα που φορούσε. Δεν φάνηκε να έχει μαζί του κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι γνώριζε αρκετά στοιχεία για το μέρος που είχε αποφασίσει να ληστέψει αναφορικά με την ώρα κλεισίματος ποιος βρίσκεται στο κατάστημα κ.ο.κ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φεύγοντας τον νεαρό άνδρα, ο οποίος μιλούσε πολύ καθαρά ελληνικά, είδε μία πελάτισσα, η οποία προσπάθησε να τον κυνηγήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Από το σημείο έφυγε με μία μηχανή την οποία είχε σταθμεύσει λίγα μέτρα παραπέρα που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας.
Αστυνομικοί του τμήματος περιφέρειας έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο και μαζί με άνδρες του ΤΑΕ «χτένισαν» για ώρες την ευρύτερη περιοχή αναζητώντας κάποιο στοιχείο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μανώλης Λαδιανός μας είπε ότι πρόκειται για το πέμπτο μέσα σε διάστημα λίγων χρόνων περιστατικό εναντίον της επιχείρησής του.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σε συνέδριο της ΕΝΑΕ
ο νομάρχης Χανίων

Ο Νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης θα παραβρεθεί στο 14ο τακτικό συνέδριο της ΕΝΑΕ με θέμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση», που θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.
ΣΤΟ ΚΕΣΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ο Δήμαρχος Χανίων και μέλος της ολομέλειας του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.), κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του ΚΕΣΥ σήμερα στις 10 το πρωί.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Προσλήψεις εργατών
καθαριότητας

Πρόσληψη εβδομήντα εργατών καθαριότητας ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Χανίων. Παράλληλα επισημαίνει ότι με την υπ΄ αριθμ. 273+6/ 27.01.2010 Απόφαση του Διευθυντή Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Νομού Χανίων επικυρώθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Χανίων, οικονομικού έτους 2010, που είχε εγκριθεί με την 886/2009 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Επίσης, με την υπ΄ αριθμ. 13720/09 / 29.1.10 κρίθηκε νόμιμη η 893/2009 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, αναφορικά με έγκριση πρόσληψης 70 διμηνητών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Από χθες, Τρίτη 2/2/2010, έπειτα από τη δημοσίευση στον τοπικό Τύπο της υπ΄ αριθμ. 4284/1.2.2010 περίληψης ανακοίνωσης για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 70 εργατών καθαριότητας (εξωτερικών χώρων) κλάδου ΥΕ, δίμηνης σύμβασης εργασίας, ξεκίνησε η υποβολή των σχετικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Από τη Δευτέρα 8/2/2010 θα αναλάβουν κανονικά καθήκοντα οι 70 εργάτες καθαριότητας. Μετά τα παραπάνω θα επιλυθεί το ζήτημα, το οποίο είχε προκύψει αναφορικά με τον καθαρισμό Κοινόχρηστων Χώρων – Πάρκων ? Πλατειών, τη σάρωση Οδών, καθώς και τον καθαρισμό των Δημοτικών Αφοδευτηρίων, λόγω της άρνησης της κυβέρνησης να αποδεχτεί την παράταση για το 2010 των συμβάσεων των Δήμων με ιδιώτες εργολάβους καθαριότητας, αλλά και της μη έγκαιρης έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου Χανίων από την Περιφέρεια Κρήτης”.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΘΥΜΝΗΣ
Ανάρτηση
τοπογραφικών

Από τον Δήμο Μηθύμνης ανακοινώθηκε ότι θα αναρτηθούν στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Μηθύμνης, για χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών, τοπογραφικά διαγράμματα με καθορισμένα τα όρια των οικισμών ? γειτονιών του Δ.Δ. Φαλελιανών: Λυριδιανά και Κωσταδιανά. Τα διαγράμματα θα μείνουν αναρτημένα από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 έως Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση των παραπάνω σχεδίων και να υποβάλουν εγγράφως στο Δήμο τις τυχόν ενστάσεις τους, τις οποίες ο Δήμος υποχρεούται να διαβιβάσει μαζί με σχετική γνωμοδότηση στην Διεύθυνση Πολεοδομίας Χανίων, προκειμένου να προωθηθούν οι περεταίρω διαδικασίες καθορισμού των ορίων των προαναφερόμενων οικισμών.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ
“Κοντά στους ανέργους
ο εμπορικός κόσμος”
«Η συμμετοχή των εμπορικών συλλόγων Χανίων, Σούδας και Παλαιόχωρας στο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για τη χορήγηση ειδικής εκπτωτικής κάρτας για ανέργους αποτελεί μια κίνηση αλληλεγγύης του εμπορικού κόσμου του νομού προς τους άνεργους συμπολίτες μας, η οποία συμβάλλει στη στήριξη της αγοραστικής τους δύναμης και η οποία είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων».
Τα παραπάνω επισημαίνει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης, με αφορμή την σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.
Παράλληλα, ο κ. Σκουλάκης τονίζει πως «στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, ο εμπορικός κόσμος του νομού μας αντιλαμβάνεται εις βάθος, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα όπως είναι οι άνεργοι συνάνθρωποί μας, συνδράμοντας εμπράκτως στις γενικότερες προσπάθειες που καταβάλλουν η Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Απασχόλησης για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού».
ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Συνάντηση εργασίας με τη Δημοτική Αρχή και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου, θα έχει αύριο, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο Δημαρχείο ο κ. Σκουλάκης, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα της περιοχής και τις πρωτοβουλίες που απαιτείται να αναληφθούν για την επίλυση τους. Μεταξύ των ζητημάτων που αναμένεται να συζητηθούν είναι η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Κισάμου, η χρηματοδότηση – κατασκευή του κλειστού γυμναστήριου, η αντιμετώπιση των προβλημάτων σχολικής στέγης, η ολοκλήρωση της μελέτης-κατασκευής της λιμνοδεξαμενής στο Πλάτανο, κ.ά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
Ερώτηση για τον ΟΑΔΥΚ
Στη “διακοπή σύμβασης 47 εργαζομένων στον ΟΑΔΥΚ” αναφέρεται με ερώτησή του προς την Υπουργο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη. Συγκεκριμένα σημειώνει: “Ο εδρεύων στα Χανιά Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, τα τελευταία χρόνια προσλάμβανε με ανανεούμενες δίμηνες συμβάσεις υπαλλήλους, για τη κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών. Πολλοί από τούς εργαζομένους αυτούς είχαν συνεχή υπηρεσία στον ΟΑΔΥΚ πάνω από 5 έτη. Η διεύθυνση του Οργανισμού κατέφευγε σ? αυτού του είδους την εργασιακή σχέση καθόσον το οργανόγραμμά του δεν επέτρεπε την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων, παρά το γεγονός ότι οι ανάγκες το επέβαλλαν. Με την πρόσφατη Κυβερνητική αλλαγή τοποθετήθηκε νέος Γ.Γ. Περιφέρειας Κρήτης, ο οποίος μία από τις πρώτες πρωτοβουλίες που έλαβε ως πρόεδρος,εκ του καταστατικού του Οργανισμού, ήταν η διακοπή των συμβάσεων 47 εργαζομένων, πολλοί απ΄ τους οποίους είχαν υπηρεσία στον ΟΑΔΥΚ μέχρι και 5 χρόνια, παρά την αντίθετη άποψη του Δ.Σ. Έτσι, κυριολεκτικά βρέθηκαν στο δρόμο 47 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους! Η αλαζονεία και αναλγησία σε όλο της το μεγαλείο.
Κατόπιν των παραπάνω: Ερωτάται η κα Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας αν προτίθεται να παρέμβει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον ΟΑΔΥΚ από την άστοχη ενέργεια του Γ. Γ. Περιφέρειας Κρήτης”.

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΣΑΜΟΥ
Συζήτηση για
τον “Καλλικράτη”
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κισάμου σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα το πρόγραμμα “Καλλικράτης” σήμερα και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο στο Καστέλλι.

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Συνεδριάσεις
δημοτικών συμβουλίων
Συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 5.30 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Ιναχωρίου για την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2010. Θα ακολουθήσει στις 7.30 το απόγευμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιναχωρίου με οχτώ θέματα ημερήσιας διάταξης.
– Συνεδριάζει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Σούδας με θέματα ημερήσιας διάταξης: Ανακοινώσεις δημάρχου, κατάθεση ερωτήσεων, ενημέρωση – συζήτηση για τρέχοντα θέματα. Έγκριση προϋπολογισμού Δ.Ο.Π.Π.Α., οικονομικού έτους 2010 κ.ά.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Μνήμη Κ. Νικηφοράκη
και Κ. Γκουντούνα
Πολιτική εκδήλωση στη μνήμη των Κ. Νικηφοράκη και Γ. Γκουντούνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο “Στέκι Μεταναστών ? Κοινωνικό Κέντρο”, Τσαμαδού 15, Εξάρχεια, Αθήνα.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
“Σύντροφοι και συντρόφισσες τους θυμόμαστε και συζητάμε για τον Κωστή Νικηφοράκη που έφυγε από κοντά μας στις 2 Φεβρουαρίου του 2007 και τον Γιώργο Γκουντούνα που μας άφησε στις 26 Ιανουαρίου 2009. Γιατρός ο πρώτος, δικηγόρος ο δεύτερος, χωρίς οικονομία δυνάμεων και συναισθημάτων, αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στο σύστημα και την αλληλεγγύη στους κατατρεγμένους, αποτελώντας υπόδειγμα καθημερινής επαναστατικής στάσης”.

Κυνήγι θησαυρού
για παιδιά
Παίζουμε για 25η χρονιά το παιχνίδι “Κυνήγι Θησαυρού” για παιδιά ηλικίας 8 – 13 ετών την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.
Το παιχνίδι παίζεται στον Δημοτικό Κήπο και είναι δομημένο έτσι ώστε κάθε παιδί να διασκεδάσει και ταυτόχρονα να ωφεληθεί.
Τα παιδιά που θέλουν να παίξουν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2821040400 ώρες 4 – 10 μ.μ. 
Το παιχνίδι οργανώνει και χρηματοδοτεί το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Πολυγνώση – Βασιλομανωλάκη.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ματαιώθηκαν βολές

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ματαιώθηκε τελικά η χθεσινή προγραμματισμένη άσκηση για εκτέλεση βολών στο πεδίο βολής των Αρμένων, αφού ο στρατός δεν εμφανίστηκε. Ωστόσο από νωρίς τα ξημερώματα κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είχαν αποκλείσει το πεδίο βολής προκειμένου να εμποδίσουν το στρατό να εκτελέσει τις βολές. Είχαν περιφράξει από το προηγούμενο βράδυ τις ιδιοκτησίες τους, αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω στις διεκδικήσεις τους, θεωρώντας πως το πεδίο βολής εφόσον απέχει ελάχιστα από κατοικημένη περιοχή και εκτάσεις κτηνοτρόφων, πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως ήταν η δεύτερη φορά από το προηγούμενο καλοκαίρι που οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν για να αποτρέψουν την εκτέλεση βολών, με επιτυχή έκβαση και στις δυο περιπτώσεις. Οι κάτοικοι πάντως είναι σε ετοιμότητα, δεν το βάζουν κάτω και δηλώνουν πως εάν προγραμματιστεί νέα άσκηση, θα είναι πάλι παρόντες να την εμποδίσουν, σημειώνοντας πως κινητοποιήσεις θα γίνονται για όσο διάστημα χρειαστεί. «Εμείς περιμένουμε την απόφαση της επιτροπής που έχει συσταθεί. Έχει ματαιωθεί η αναγκαστική απαλλοτρίωση που είχε προγραμματιστεί για την επέκταση του πεδίου βολής και αυτό είναι θετικό και υποτίθεται πως μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη θα έχει καταλήξει σε συμπέρασμα η επιτροπή, σχετικά με το ποια περιοχή είναι κατάλληλη στην Κρήτη για να γίνει το νεό πεδίο βολής», τόνισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Αρμένων, Γιώργος Κτιστάκης. Εχει περάσει η εποχή, είπε ο ίδιος, που μπορούν να γίνονται βολές, αφού «είναι κατοικημένη περιοχή, είναι υπό οικοδομική ανέγερση, στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου η περιοχή είναι οικιστική, οπότε για εμάς το θέμα έχει λήξει. Δεν μπορούν να γίνουν βολές στους Αρμένους ξανά. Θα πρέπει να σκεφτούν οι αρμόδιοι με τις ατομικές ιδιοκτησίες». Στο πλευρό των κατοίκων χθες, βρέθηκαν και μέλη της οικιστικής εταιρείας αστυνομικών υπαλλήλων Ρεθύμνου, αλλά και δάσκαλοι, οι οποίοι έχουν επενδύσει στην περοχή. Παρών ήταν και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του νομαρχιακού συμβουλίου, Κώστας Μαθιουδάκης.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ
Δηλώσεις για ζημιές
από την ανεμοθύελλα

Από το Γραφείο ΕΛΓΑ του Δήμου Κολυμπαρίου ανακοινώθηκε για τους παραγωγούς της περιοχής ότι μέχρι και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου γίνονται δεκτές στα γραφεία του Δήμου δηλώσεις ζημιάς καλλιεργειών από την ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ της 25ης Ιανουαρίου 2010. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί οφείλουν απαραίτητα να προσκομίσουν αριθμό δελτίου Αστ. Ταυτότητας, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και αριθμό βιβλιαρίου Αγροτικής Τράπεζας. Επίσης επιβαρύνονται με τέλη εκτίμησης που ανέρχονται στα 0,10 ευρώ για κάθε δηλωθέν δέντρο. Ώρες υποβολής δηλώσεων: 9 π.μ. ? 2 μ.μ.

ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
“Οχι” σε κεντρικούς
σχεδιασμούς
Την αντίθεσή του “στο σχέδιο νόμου για την οργάνωση του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος που έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης” εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων και προσθέτει:
“Με το σχέδιο νόμου προβλέπεται η κατάργηση του συλλόγου και ο κατακερματισμός του στους Δήμους που θα προκύψουν από το σχέδιο «Καλλικράτης» και ομοσπονδία σε επίπεδο περιφέρειας με αποτέλεσμα να ξεκόβεται από τα προβλήματα. Φαίνεται ότι ενοχλεί η αγωνιστική παρέμβαση του Συλλόγου και γίνεται προσπάθεια για άνευρους και ελεγχόμενους συλλόγους από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ο Σύλλογός μας είναι ο μαζικότερος στον νομό, λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια με μαζικές και νόμιμες διαδικασίες που γίνονται και μαζικότερες τα τελευταία χρόνια. Έκανε εκλογές με δικαστικό αντιπρόσωπο και κάνει δεκάδες κινητοποιήσεις κάθε χρόνο για τα συμφέροντα του κλάδου μας. Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον κλάδο μας τα προηγούμενα χρόνια αλλά και η εμπειρία μάς δείχνει ότι είναι απαραίτητος σύλλογος αποκλειστικά για τον κλάδο σε επίπεδο νομού. Ο διάλογος που το Υπουργείο λέει ότι τελειώνει στις 6 Φλεβάρη από ό,τι φαίνεται γίνεται με συγκεκριμένους αντιπροσώπους αγροτών και ο Σύλλογός μας δεν έλαβε γνώση ούτε πρόσκληση για να πει τη γνώμη του. Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων θα συνεχίσει να λειτουργεί, να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τα οξυμμένα προβλήματα των κτηνοτρόφων οποιοδήποτε νομοσχέδιο κι αν ψηφιστεί. Οι πρόσφατοι αγώνες των κτηνοτρόφων αλλά και των αγροτών όλης της χώρας δείχνουν ότι στη μάχη για την επιβίωσή τους μπορούν να ξεπερνούν συμβιβασμένες ηγεσίες και όργανα ελεγχόμενα και να βρίσκουν τον τρόπο για να διεκδικούν το δίκιο τους”.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ
Συνεστίαση με
βιβλιοπαρουσίαση
Ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων διοργανώνει πανηγυρική συνεστίαση, που θα πραγματοποιηθεί την 25-2-2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 βραδινή, στο κοσμικό κέντρο Χανίων «Flamingo road», τέρμα Παπαναστασίου, στα Λενταριανά. Κατά τη συνεστίαση αυτή θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι:
Α) Σε συνεργασία με την “Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη” θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Ο Δούκας του βασιλείου της Κρήτης» του επιτίμου Ροταριανού του Ομίλου μας Κωστή Παπαγεωργίου, δημοσιογράφου ? συγγραφέα από τη φιλόλογο κα Ρούλα Βουράκη και τη φιλόλογο ? ιστορικό κα Χαρά Ανδρονίδη.
Β) Ανακήρυξη επιτίμου μέλους.
Γ) Βράβευση του Λυκείου των Ελληνίδων, της προέδρου αυτού κας Ζωής Μητσοτάκη, καθώς και του χοροδιδασκάλου Αγιασμενάκη Ιωάννου.
Στη συνεστίαση μπορεί να παραβρεθεί και οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως εάν έλαβε πρόσκληση ή όχι, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον πρόεδρο Εμμ. Δελάκη, οδοντίατρο, όλες τις εργάσιμες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 23-2-2010 στα τηλ. κατά προτίμηση 6944439818 και 2821042857 ή 46467, Fax 2821046467 ή στον γεν. γραμμ. Εμμ. Νοδαράκη στο τηλ.: 2821051543 ή στην κα Ρενάτα Πελεκανάκη τηλ.: 6948239967.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα