Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ

Nέα αναβολή, αυτή τη φορά για τις 8 Ιουνίου, πήρε η δίκη στο Εφετείο Κρήτης σε βάρος δεκατεσσάρων αγροτών και του δημάρχου Μουσούρων Ξενοφώντα Αρναντωνάκη. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω των κινητοποιήσεων των δικηγόρων των Χανίων που απέχουν από τις εργασίες τους διαμαρτυρόμενοι για το θέμα της δημιουργίας μεταβατικής έδρας του Εφετείου στο Ηράκλειο.
Οι αγρότες και ο δήμαρχος κατηγορούνται για παρεμπόδιση των συγκοινωνιών σε κινητοποίηση που είχαν πραγματοποιήσει τον Μάρτιο του 2004 στην οδό Τζανακάκη έξω από το κτήριο της Α? και της Β? ΔΟΥ συνδικαλιστικοί φορείς των αγροτών. Tότε οι αγρότες είχαν προχωρήσει στον αποκλεισμό του κτηρίου της Εφορίας διεκδικώντας την ικανοποίηση αιτημάτων τους. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ κ. Γιώργος Γωνιωτάκης επεσήμανε πως οι διώξεις και τα αγροτοδικεία σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών συνεχίζονται και τόνισε πως παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Ψηφίσματα στήριξης των αγροτών και του δημάρχου εξέδωσαν η ΤΕΔΚ και η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.