Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Σε ένα Κύκλο Διαλόγου με θέμα την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση καλούν τους πολίτες οι Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νέας Κυδωνίας, Θερίσου και το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης την 1η Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νέας Κυδωνίας.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζουν:
“Η ανοικτή διακυβέρνηση αποτελεί μια από τις θεμελιώδεις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης. Δίνει τη δυνατότητα για πιο ευέλικτη, πιο αποτελεσματική και πιο οικονομική διακυβέρνηση και αποτελεί ένα στοίχημα που μας αφορά όλους. Είναι η ευκαιρία για πιο εύχρηστες, πιο προσβάσιμες και πάνω απ?όλα πιο δημοκρατικές υπηρεσίες για τον πολίτη.
Οι διαδικασίες αυτές είναι πρωτόγνωρες στην χώρα μας και για το λόγο αυτό χρειάζεται να οργανωθούν και να καθιερωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να μη μείνουν απλώς μια πρωτοβουλία αλλά να αποτελέσουν τρόπο διακυβέρνησης και στο μέλλον. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν αξία, εάν και μόνον όλοι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε αυτά. Η συμμετοχή μας είναι αυτή που μπορεί να βοηθήσει τη χώρα μας να αλλάξει σελίδα”.
ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ακρωτηρίου με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης συνδιοργανώνει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Ακρωτηρίου, κύκλο διαλόγου με θέματα: Προγράμματα “Καλλικράτης”, Περιβάλλον. Οργανωτές διαλόγου: Γραμματέας Τ.Ο. Ακρωτηρίου Γιάννης Καλογριδάκης. Επιμορφωτές: Χρύσα Μακράκη Χαριτάκη, Γιώργος Χαριτάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.