Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκοψαν τις πίτες τους διαιτητές και προπονητές

Τις πίτες τους έκοψαν στις αρχές της εβδομάδας ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.
Νωρίτερα οι διαιτητές πραγματοποίησαν στα γραφεία του ΣΔΠΧ και την ετήσια τακτική γενική συνέλευση τους και στη συνέχεια έκοψαν την πίτα σε εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα “Μπουράκη” στα Κουνουπιδιανά. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ευχαριστεί τα ζαχαροπλαστεία “Κλιματσάκη” στα Χανιά και “Μέλισσα” στο Κολυμπάρι που πρόσφεραν τις πίτες. Στις φωτ. ο πρόεδρος του ΣΔΠΧ Ντέμης Νικολαϊδης (1), ο εκ των τυχερών της κλήρωσης Γιάννης Μαραγκάκης (2) και κάποια από τα μέλη του Συνδέσμου (3).
Οι προπονητές έκοψαν την πίτα τους στο “Πεντάγωνο Sports Cafe” (φωτ. 5) και στο πλαίσιο της εκδήλωσης τίμησαν το μέλος του Συνδέσμου Σιμιτζή Παναγιώτη (φωτ. 4 ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΣΠΠ Γιάννη Μηνά, τον πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργο Σταράκη και τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Βαγγέλη Πρόκο) από το νομό Ρεθύμνου για την πολυετή προσφορά του στην προπονητική και το ποδόσφαιρο.
Οι τυχεροί της κλήρωσης στην κοπή τις πίτας ήταν οι: Β. Βασιλειάδης, Γ. Μαυριδάκης, Μ. Σχοινάς, Γ. Γιουμπάκης και Γ. Παπαβασιλείου. Σε ανακοίνωσή του ο ΠΣΠΠ αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με την ευκαιρία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου μας, που πραγματοποιήθηκε στο “Πεντάγωνο Sports Cafe”, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χανίων κ. Βούρβαχη, τον αντινομάρχη κ. Φραγκάκη, τον πρόεδρο του Δ.Α.Ο.Χ. κ. Ζουμαδάκη, τον προέδρο της Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου κ. Σταράκη και φυσικά τα μέλη του συνδέσμου-προπονητές, από τα Χανιά και το Ρέθυμνο αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ευχαριστούμε για την συνεργασία του, τον ιδιοκτήτη του χώρου κ. Ζαμπετάκη, το αρτοποιείο “Κοτσιφάκης” για την προσφορά της πίτας, καθώς και τα καταστήματα “Σταύρος Σπορ”, “Νικολακάκης Σπορ”, “Περβολαράκης Σπορ”, Χρυσοχοείο “Τσιτσιρίδης” για τα δώρα που προσέφεραν στους τυχερούς κοπής της πίτας. Ευχόμαστε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης, Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο, χαρούμενο, δημιουργικό 2010″.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα