Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν χθες για τον Πότσι καθώς η μαγνητική τομογραφία φανέρωσε πως έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Κάτι που σημαίνει ότι ο αργεντινος παίκτης του Πλατανιά θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα γι?αυτόν η φετινή αγωνιστική περίοδος.
Η άσχημη είδηση επέδρασε αρνητικά σε όλη την ομάδα, η προπόνηση της οποίας τελέστηκε χθες κάτω από δύσκολες συνθήκες και με πολλά προβλήματα. Απών ήταν ο Τσαγκαράκης που για προσωπικούς λόγους βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη ενώ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ο Δράκος, ο Μιρτσέτα και ο Ρεπετσάς, που ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο γόνατο.
Β’ κατηγορία (15η αγωνιστική)
ΠΣΝΧ – Χάλης 2-5
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροδουσάκη που πέτυχε καρέ των γκολ η ομάδα του Βαρύπετρου “ξέσπασε” χθες στις Μουρνιές μετά από 3 άγονες αγωνιστικές στις οποίες δεν είχε σκοράρει και δεν είχε πάρει ούτε βαθμό. Ετσι πλησίασε ξανά την 2η θέση με την πρώτη νίκη της μέσα στο 2010. Μόλις στο 6′ ο Ροδουσάκης άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από μπαλιά του Ισουφάϊ για να ισοφαρίσουν στο 14′ οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Κωνσταντινίδη. Το πέναλτι κέρδισε ο Μαραγκουδάκης από το Κοπάτσι. Στο 27′ από πάσα του Κοπάτσι ο Ροδουσάκης με ωραίο σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Χάλη και ο ίδιος παίκτης στο 39′ αξιοποίησε ασίστ του Παντελακάκη γράφοντας το 1-3 ενώ τρία λεπτά αργότερα (42′) από βαθιά μπαλιά του Καπαδουκάκη ο Βάλαρης πρόλαβε τον Τζατζιμάκη και με κεφαλιά πέτυχε το 4ο τέρμα των φιλοξενουμένων. Στο 65′ ο Φραγκιουδάκης με εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-4 αλλά στο 72′ από σέντρα του Κοπάτσι ο Ροδουσάκης με κεφαλιά έκλεισε το σκορ με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα. Καλή ήταν η διαιτησία του Μιχελάκη.
ΠΣΝΧ: Τζατζιμάκης, Σκουμπάκης, Βόγδος, Κοκάκης, Στεφανίδης (46′ Παπαδάκης), Μαραγκουδάκης, Αχλάτης (46′ Γραμουστιάνος), Μαυριδάκης, Φραγκιουδάκης (75′ Αγγελάκης), Ασημακόπουλος, Κωνσταντινίδης
Χάλης: Καστρινάκης, Κουλιεράκης, Παντελακάκης (50′ Μαρκογιαννάκης), Κουφάκης (65′ Βιδάκης), Μπουτζαλής Γ., Ξανθουδάκης, Καπαδουκάκης, Κοπάτσι, Βάλαρης, Ισουφάϊ (50′ Μπουρλούκος), Ροδουσάκης
Γ’ κατηγορία (11η αγωνιστική)
Ιδομενέας 2008 – Τάλως 6-1
Με τους παίκτες της να πετυχαίνουν και τα …7 γκολ η ομάδα του Δημήτρη Νιαουνάκη επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε ξανά στην κορυφή τον Διαγόρα. Στο 15′ ο Λαμπιθιανάκης στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα και μετά από κακή συννενόηση με τον τελευταίο την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μανετάκης με σουτ από κοντά ισοφάρισε και στα τελευταία λεπτά του α’ 45λέπτου ο Νταμοτσίδης με δύο σουτ πέτυχε ισάριθμα τέρματα ανατρέποντας το σκορ σε 3-1. Ο Μανετάκης στο 55′ και στο 65′ ανέβασε τον δείκτη σε 5-1 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζέγκο με σουτ στο 80′.
* Κέρδισε την ένσταση το ΙΝΚΑ: Η ΕΠΣΧ έκανε δεκτή την ένσταση του ΙΝΚΑ για χρησιμοποίηση παικτών της Περγάμου με άλλα δελτία και έτσι κατοχύρωσε τον αγώνα των δύο ομάδων της 10ης αγωνιστικής με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων (είχε λήξει με 0-1) ενώ από τους φιλοξενούμενους αφαιρέθηκαν και 5 βαθμοί.
Η βαθμολογία (10 αγώνες):
1. Διαγόρας 25 30-13
2. Ιδομενέας 2008 23 36-7
3. ΙΝΚΑ 20 27-13
4. Αρης Βουκ. 18 24-15
5. Σφακιά 14 23-19
6. Διγενής 9 19-22
7. ΔΕΗ 2004* 7 12-19
8. Τάλως -1 15-45
9. Πέργαμος* -6 4-37
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πριν περάσουμε στις συνθέσεις να επισημάνουμε ότι ολοκληρώθηκαν τρεις μεταγραφές στην Α’ κατηγορία. Συγκεκριμένα ο Χατζησαρρής του Ποσειδώνα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη ενώ την αντίθετη πορεία από το σωματείο των Τσικαλαριών στην ομάδα της Σούδας ακολούθησαν οι Μανταδάκης και Μπακογιάννης.
Το φιλμ της 6ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία:
Ομιλος Τίτλου
-Ιδομενέας – Θύελλα Καλ. 0-1 (63′ Κορναράκης)
Ιδομενέας: Λεκίδης, Δασκαλάκης, Περράκης, Μαργαρώνης, Βιττωράκης, Ντούπης, Ευφραιμίδης (88′ Μπιτσάκης), Λούλος, Θεοδωράκης, Καστρινάκης (65′ Μουριζάκης), Μαρακάκης (60′ Μανιαδάκης)
Θύελλα Καλ.: Σγουρομάλλης Γ., Λιανιδάκης, Σγουρομάλλης Χ. (85′ Γιαννουδάκης), Σγουρομάλλης Ι. (46′ Κουκουδάκης), Μπατιστάκης, Τσουρής, Σπαθαράκης, Ραπτάκης, Μποϊνι (75′ Στραταριδάκης), Κορναράκης, Ουρούκου
-Δόξα – Ιωνία 2000 0-6 (10′, 26′ Καβρουλάκης, 18′ Μπάτζιο Ορ., 32′, 65′ Γιαννολάρης, 75′ Στυλιανάκης)
Δόξα: Σκουμπάκης, Γαλάνης Μ., Σγουρομάλλης, Καπριδάκης, Χατζηδάκης Ν. (46′ Μαυρεδάκης), Μαμινάκης, Θεμελής (60′ Μουντάκης), Ξηρουχάκης, Δομοτσίδης, Μπιταρισβίλι (46′ Μοσχόπουλος), Ποντικάκης Ι.
Ιωνία 2000: Χριστουλάκης, Καβακόπουλος, Λάκκας, Λιοδάκης, Σαριδάκης (67′ Πολιτίδης), Ντογκρασβίλι (46? Καπνισάκης), Στυλιανάκης, Μεζαρτζόπουλος (46′ Λίκας), Μπάτζιο Ορ., Καβρουλάκης, Γιαννολάρης
-Κορωνίδα – Ασπίδα 1-1 (60′ Σφυρής – 68′ πεν. Γκάτσος)
Κορωνίδα: Σμπυράκης, Τρούλος, Μαροπάκης, Μπικουβάρης (60′ Μπάρδης), Ρεβελάκης, Πατεράκης, Βρυωνάκης, Σφυρής, Αλουσάϊ, Τζανουκάκης Γ., Μηνάς (65′ Πατσαρίκας)
Ασπίδα: Ανδρουλάκης, Λιοδάκης Στ., Κυρμιτζής, Γεραμάνης (70′ Μαρκούδης), Κουράτορας, Σκαράκης, Πάγκαλος, Σύρμος, Δημητριάδης (65′ Βαλούρδος), Κυδώνας (77′ Μαραθιανός Γ.), Γκάτσος
Ομιλος Παραμονής
-Αλμυρός – ΑΕ Κυδωνίας 1-2 (80′ Πετράκης Μ. – 48′ Καλαμπαλίκης, 63′ Καλαμπακάκης)
Αλμυρός: Φραγκιαδάκης, Τσαπάκης, Κοκολάκης Π., Λυκάκης (68′ Σταυρουλάκης), Μπερικάκης, Γουνάκης, Τραϊτοράκης Μ. (46′ λ.τρ. Πετράκης Μ.), Μαλινδρετάκης, Πετράκης Π., Μαρινάκης, Κοκολάκης Μ.
ΑΕ Κυδωνίας: Τσακωνάκης, Μαρκουλάκης, Δημητρογιαννάκης, Παπαδογιαννάκης, Ευαγγέλου, Μπασιαδάκης, Κατσούλης, Μπουρμπάκης, Καλαμπαλίκης (88′ Ελευθερίου), Καλαμπακάκης (80′ Παρασκευούδης Ι.), Τσαγκαράκης (75′ Παρασκευούδης Χρ.)
-Τιτάν – Κρ. Αστέρας 1-2 (52′ Παπασταματάκης – 63′ Καραμιχάλης, 80′ Δασκαλάκης)
Τιτάν: Μίκλοβαντ, Τζομπανάκης, Κουλουμπής, Καραγιαννάκης, Ιερωνυμάκης, Περράκης (65′ Παντελάκης), Μαραγκουδάκης (82′ Ορφανουδάκης Ι.), Κρεμλίδης,Ορφανουδάκης Β., Λεδάκης, Παπασταματάκης (85′ Φλώρος)
Κρ. Αστέρας: Πάτας, Περβολαράκης, Κατάκης, Καβουκίδης (85′ Μπολάνης), Καζίδης (53′ Μιχαλέφσκι), Πλατώνης, Σιντάρσκι, Μαρινάκης, Τσοντάκης, Καραμιχάλης (72′ Δασκαλάκης), Ψαράκης
-Ποσειδών – Αρης Σ. 0-3 (3′ Ζερβουδάκης, 49′ Πολάκης, 63′ Αράπη)
Ποσειδών: Καζάκος, Φούρλας, Φαραζής (51′ Παππάς), Σωμάκης (70′ Δρετάκης), Κοκοτσάκης (7? λ.τρ. Χατζηδάκης), Νταγκουνάκης, Συτζίμης, Κουκλάκης, Μανουσέλης, Προεστάκης, Ράμφος
Αρης Σ.: Κοκκαλάς, Κεμπάτσι, Κοσμαδάκης, Σκαλέρης, Γαλανάκης (58? Καραγιαννίδης), Βροντάκης Α., Τσίτας, Ζερβουδάκης, Στεφανίδης (72′ Μαγγέλας), Αράπη, Πολάκης (80′ Ανδρέου)
-Ικαρος Μ. – Παγχανιακός 3-0 (3′ Δασκαλάκης, 44′ Βρεττός, 75′ Κοπάσης)
Ικαρος Μ.: Τραχαλάκης, Καράκης (80′ Σταυρουλάκης), Μιχάκης, Ροδοκανάκης, Δασκαλάκης, Κοπάσης, Μητριτσάκης, Λαζαρίδης, Βρεττός, Τζεγιαννάκης (75′ Λέττας), Δημούσης (64′ λ.τρ. Αθανασίου)
Παγχανιακός: Κοκολάκης, Παπαδημητράκης, Μπαρδάτσος, Τσαπατάκης, Τζατζιμάκης, Σαγαράκης, Χρυσός, Φαντάκης, Μακαντάσης, Αβραμάκης (46′ Γιούλας), Βασιλείου
-Γρανίτης – Κεραμειά 3-2 (20′, 55′ Κουντουράκης, 41′ Τόλιας – 15′ Μανωλακάκης Γ., 72′ Λιονάκης)
Γρανίτης: Χειλαδάκης, Δοξάκης, Μαυρεδάκης Ν., Αμπραμισβίλι, Σγουράκης, Νικολιουδάκης, Λόγκο (43′ λ.τρ. Χαζιράκης), Μαυρεδάκης Δ., Τερεζάκης, Τόλιας, Κουντουράκης (80′ Μελισσινός)
Κεραμειά: Ποθητός, Παλαθούρας Π., Μανωλακάκης Κ., Θεοδωρογλάκης (46′ λ.τρ. Κοντόπουλος Βαγγ.), Μητριτσάκης, Μπουρμπάκης Ι., Βατσάκης, Ποντικάκης, Μανωλακάκης Γ., Μπουρμπάκης Γ. (30′ λ.τρ. Χαρισάϊ), Λιονάκης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα